SNB Kodlama #1 (Video)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Bu konuda size biraz aceleye gelmiş şekilde çektiğim SNB Kodlama #1 videosunu göstericem. Kanal ve SNB ile ilgili biraz bilgi verdim sadece. Ama emin olun gelecekte daha iyi videolar ortaya çıkacak. Burada fazla şey söylemek istemiyorum. Bu video konusuyla ilgili her şeyi kanalda söylemek daha mantıklı geliyor. Sonuçta herkes o videoları bu konudan görmeyecek. Her neyse.

Bu arada videoda sesim kötüyse özür dilerim. Çok ruhsuz konuştuğumun farkındayım :D Herhangi bir hatamı görürseniz ve bana bildirirseniz çok memnun olurum.

İkinci video yüksek ihtimalle pazartesi günü gelir ama belki o gün Java derslerinin ilk bölümünü de atabilirim.

OzkanBuyuk

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ülkemizde yazılım hakkında düzgün kanal sayısı maalesef iyi değil.İnşallah pes etmezsin ve yükselirsin.Videonu beğendim,başarılar :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada thumbnail fazla sade kalmış sanki. O da biraz aceleye geldiği için öyle oldu. Babalar babası bir Ardart olmayınca... :/

Pazartesi video atamayabilirim. Arkadaşım gelecek ve oyuna biraz yardım edecek. İşimiz erken biterse belki video gelir. Ama emin değilim.

Gerçekten çok özür dilerim ama galiba bugün de video gelmeyecek (bugün salı). Aklımda oyuna ekleyecek bir fikir olmadığından ve java dersleri için de plan yapmadığımdan dolayı biraz zorluk çekiyorum. Ama yarına kadar ders videosunun planını yapmak için elimden geleni yapıcam. Tekrar özür diliyorum.