Şöyle Bir Biome Süper Olmaz Mıydı...

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkes Minecraft'ta birçok biome olduğunu biliyor. Savanna, Extreme Hills, Forest, Desert vs. vs. Bir de mod ile şehir biome'u olsa? Nadiren çıksa ve apartmanlar, gökdelenler, villalar, dükkanlar olsa? İçinde sandıklar olsa örneğin, veya yıkılmış yollar, kırık dökük apartmanlar vs. ? Dükkanlardan eşya yağmalasak ? Bence mükkemmel bir mod olurdu. Bildiğiniz böyle bir mod var mı?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bildiğim bir mod yok ama kodlayabilirim -,- Gökdelen biraz abartı olur ama şehir tarzı bir şey güzel olur bence :D

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla benim bildiğim böyle evler falan olan DayZ mod var.Saçma oldumu bilmem.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ciddiye alıp almaman önemli değil, Yorumlara açık olmalısın.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddiye alıp almaman önemli değil, Yorumlara açık olmalısın.
Kendinle çelişiyorsun.Sırf çok bilen, çok görmüş biri gibi gözükmek için samimiyetten yoksun kalıyorsun.Burası bir forum.Bir kişiye olan gıcıklığını diğer kişilere sunma.Ayrıca gereksiz kavga çıkarıyorsun ki bu da zaten buradaki ortamı bozmana yetiyor -,-.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
modlarla olabilir ama normal minecraft için biraz saçma geldi biyomların doğal yaşam alanı olması gerek

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
modlarla olabilir ama normal minecraft için biraz saçma geldi biyomların doğal yaşam alanı olması gerek
Ben de başta duyunca saçma buldum sonuçta "Village Biome" gibi bir şey yok.Ama arkadaşın dediği rahatlıkla anlaşılır bir şey village tarzı daha büyük bir yer istiyor anladığım kadarıyla pazarı olan biraz daha rpg tarzı ?