Şöyle Bir Donanım Nasıl ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Donanım alacağım. Donanımım şudur :
Ekran Kartı : AMD Readon HD R7 250 1GB
İşlemci : İntel Quad-Core 4 Çekirdekli 2.5 GHz
RAM: 2 GB

İyimi lö ?

S

Switcher

Ziyaretçi
bende AMD READON 6500 mi ne kullanıyorum mal gibi ya kasıyor oyunlarda
Ram Kötü

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Neden ekran kartı 260x değil ? Ya da ramler neden 4 gb değil ? Ya da neden işlemci 2.5 ghz ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
RE RE RE RÖ RÖ RÖ

Sakin olun güzel güzel fikir alış verişinde bulunun. *.*

Nötron

Moderatör tarafından düzenlendi:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bak Sizin gibi insanlar bence anlamıyor bilgisayardan. Sizin pc'niz çop demekki. Adam akıllı anlatmıyonuz. şu anki işlemcim ondan 10 kat kötü foruma girebiliyom ? Ne Ayaksın ? Espiri konusumu bura Haydi yallah. QUAD-CORE'nin Ne olduğunu öğrende gel.[DOUBLEPOST=1416174078,1416173991][/DOUBLEPOST]
İYİ OKU 4 ÇEKIRDEKLI. 2.5 SAYMA 2.9 GHz diye say. Ekran kartı 260x Çöp İşe yaramaz. AMD Readon r7 250 BF4'ü Ultrada açabiliyor. Ram Zaten 4 GB 6 GB Ne Fark etti ? 2 GB arkadaşımın 2 GB Ramı var Uçuyor Ramlar uğraşmayın. Anlamıyorsunuz Sanırım.[DOUBLEPOST=1416174143][/DOUBLEPOST]
Sebeb ? Ram Çöp değil. Ramla işiniz ne kardeşim. Yahu. Ne alaka ramla oyun ? Şuanki pc'de 2 GB ram var. 5 GB Ram isteyen oyunu açıyor. Quad-core nedir Biliyor musun peki ? anlat.[DOUBLEPOST=1416174251][/DOUBLEPOST]Bakın Ne diyeceğim. Ekran kartı iyi bir ekran kartı. Biraz youtube'dan araştırın. Direk aa AMD Readon r7 250'miş Çöp.. Demeyin layn Araştırın az. Ram Demişsiniz. ULAN RAMIN OYUNLA ALAKASI NE ? Millet 2 GB Ramla 4 GB Ram isteyen oyunu açabiliyor. noldu ?
İşlemci QUAD-Core Haydi bye. İşlemciye çöp diyenler PC'den anlamıyor. Quad-Core 4 Çekirdek 2.9 GHz Biraz bakta gör. Sanki 1 çekirdek dedik.[DOUBLEPOST=1416174311][/DOUBLEPOST]Ben size Sadece Minecraft'ı Sormadım ki Siz Neye göre söylüyonuz Çöpler :D[DOUBLEPOST=1416174526][/DOUBLEPOST]260x'i Araştırdım. Oynayacağım oyunlara işe yaramıyor.
İntel Atom'un da 4 çekirdeği var canım. Quad Core'nin 4 çekirdek olduğunu bizde biliyoruz. Senin dediğin gibi olsaydı herkes quad core alır geçerdi piyasa batardı. Aç bakalım 2 GB DDR2 600 MHZ ile Crysis 3. @Alps

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu donanım çoğu oyun için (Minecraft da dahil) yetersiz.Küçük oyunlar (tetris falan) için iyi.Ama benim elimde 2 gb ramlik bir sistem var internete zor giriyor...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bi fx x6 6300 yap bakalım şimdi onu, oyundan ziyade bilgisayarın verimli çalışması gerek. 8 gb ram her ne kadar ideal olsa da 4gb ile çok rahat performans elde edebilirsin. R7 260x daha performanslı nasıl oluyor da 250 bf4 û ultrada açıyor ? Muhtemelen 480p idir o :p

K013 cihazımdan gönderildi

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan o işlemciyle foruma bile giremezsin sfsfdsdfs

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İş yerindeki 19 yıllık pc ile foruma girip dolaşıyorum...[DOUBLEPOST=1416220763,1416220681][/DOUBLEPOST]
Bu donanım çoğu oyun için (Minecraft da dahil) yetersiz.Küçük oyunlar (tetris falan) için iyi.Ama benim elimde 2 gb ramlik bir sistem var internete zor giriyor...
İş yerindeki 19 yıllık pc ile minecraft oynayabiliyorum. 1 gb ram ekran kartı yok.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ram "geçici hafıza" olduğu için ve bazı yüksek katman oyunların gereğinde 6 gb rami yediği için ciddi bir oyuncuysan çöp.Onun dışında basit yazılım ve internet üzerinden takılıyorsun kullanabilirsin.Öte yandan ekran kartın gene diğer seçeneklere güzel ve orta çaplı.İşlemcin ise ciddi bir oyuncuysan rezalet.Benim 7 senelik pc'nin ki 2.80 Ghz daha üst bir şey alma imkanım varken o işlemciyle zaman kaybetmem açıkçası.Tabii normal aile laptopları gibi sırf internet ve iletişim üzerine alacaksan al gene de.
Bu arada burada damarına basıpta gereksiz tepki gösterebileceğin bir şey yapılmamış böyle boş boş suçlamalar ya "olduda bitti" kanısına varmalar falan çok hoş değil açıkçası.[DOUBLEPOST=1416221763,1416221634][/DOUBLEPOST]
Ekrana görüntü nasıl geliyor o-O

K013 cihazımdan gönderildi
19 sene önceki pc'lerde ekran kartının olmaması gayet normal ki 19 sene öncesinde tam olarak bir "ekran kartı" teknolojisi yoktu.Büyük ihtimalle ram'in bir kısmını ekran işlemesi için kullanıyordur.Tabii bu kullanım miktarı kısıtlı.