ŞÖYLE BİR SERVER OLSA

Böyle Bir Serverde Oynamak İster misiniz ?

• Evet, Kesinlikle.

• Belki, bazı şeylerde daha değişikliğe gidilirse daha güzel olur.

• Hayır, Asla.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Aklımda şöyle bir server konsepti var buradan desteğinizi alırsam açmayı planlıyorum,

SURVİVAL FACTİON,

1-WG'nin olmadığı bir server, Mekanını evini yapan claim atacak ve böyle %100 korunaklı olmayacak hiçbirşey zevki ve gerçekçiliği artırır diye düşünüyorum servere aksiyon macera getirebilir.

2-VIP, EDIT satışının olmadığı bir server, VIP'ler sadece çekiliş veya eventlerde verilebilir, böylece herkes daha eşit olabilir.

3-Lapissiz server ! evet arkadaşlar lapis olan serverlerde ekonominin pek iç açıcı olmadığını gördüm para ve level çok kolay kasılıyor ilerleme zevkini bir yerden sonra bitiriyor diye de düşünüyorum.

4-Küfür ve hileye asla göz yumulmayacaktır, gördüm ki bazı serverlerde hile bile serbest çok saçma bence.

LÜTFEN ANKETE KATILIN VE SİZ DE GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN.

Son düzenleme:

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dediğin çok güzel ama wg siz server ülkemizde olanaksız :D

Spawnsızda olmaz :D
Benim görüşüm, "vanilla survival" adı başlığıyla istediğiniz sunucu açılabilir. Sadece spawn kırılamaz mesela ? Onun dışında semi-vanilla sunucular var. Sadece claim ve spawnı kıramamayı sağlıyor. Oyuncular ( özellikle TR oyuncuları ) emeklerinin boşa gitmesinden hoşlanmayacaklardır. Bunun için tam olarak vanilla yerine semi-vanilla yapmak daha mantıklıdır.

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim görüşüm, "vanilla survival" adı başlığıyla istediğiniz sunucu açılabilir. Sadece spawn kırılamaz mesela ? Onun dışında semi-vanilla sunucular var. Sadece claim ve spawnı kıramamayı sağlıyor. Oyuncular ( özellikle TR oyuncuları ) emeklerinin boşa gitmesinden hoşlanmayacaklardır. Bunun için tam olarak vanilla yerine semi-vanilla yapmak daha mantıklıdır.

Daha rekabetçi oyuncuları barındırmak için böyle bir şey düşündüm, görüşün için teşekkürler araştıracağım bunu da.

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vipler sunucunun gelir kaynağı. Vip olmadan kira nasıl ödenecek? Hangi enayi cebinden öder ki :)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Vipler sunucunun gelir kaynağı. Vip olmadan kira nasıl ödenecek? Hangi enayi cebinden öder ki :)
Claim hakkı her oyuncu için sabit 200 blok yapılır mesela (atıyorum). Parayla claim bloğu, spawner, özel kazmalar, oyun parası alınır ama vip olmaz :D ( Bi nevi vip gibi ama açık açık VIP taglı bir şey değil)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Güzel sade ve basit bir konsept, vip-edit-lapis olmucak. Claim bölgeleride kırılabilicek. Bir tane normal özellik var bana göre.
4. Maddeyi neden yazdın anlamış değilim zaten olması gerekende hile ve küfüre göz yumulmaması?

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enayi tabiri doğru değil, benim amacım para kazanmak veya ego tatmin etmek değil benim amacım eğlenceli seviyeli bir ortam oluşturmak ve devam ettirmek. senin anlayacağın hizmet ama karşılığı yok :D

Güzel sade ve basit bir konsept, vip-edit-lapis olmucak. Claim bölgeleride kırılabilicek. Bir tane normal özellik var bana göre.
4. Maddeyi neden yazdın anlamış değilim zaten olması gerekende hile ve küfüre göz yumulmaması?
Bazı serverlerde VIP oyuncuların küfürlerine göz yumulduğunu ve hilenin açık olarak serbest olduğunu gördüm bu yüzden belirttim.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Bazı serverlerda yapılıyor" yazmış arkadaş.

Keremco77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Spawn Olacaksa Wg Şart
2- Servere Çok Şey Eklemessen Servere Emek Verilmemiş Diyip Gidenler Olur (Misal Ben)