Sohbet ( CHAT )

KorXSeyTaN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba arkadaslar ! Minecraft sunucumda her map'a özel ( haritaya özel ) sohbet penceresi yapabilrimyim ? Örneğin World dünyasnda sohbet farklı orman dünyasında sohbet farklı olması için ne yapmam gerekiyor ? Yardım ederseniz çok sevinirim :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Multiverse den oluyordur heralde karistir bulursun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kod:
on chat:
    cancel event
    loop all players in player's world:
        send "%message%" to loop-player

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
skriptle yapmaya gerek yok arkadaşın dediği gibi multiverse yapıyordu sanırım.Her chate bişi yazıldığında komut girdirmek amaçsız lag yapmak olcaktır sunucuda :)
Her chate yazdığında komut girdirmiş olmuyorsun, tick atmış oluyorsun. Sunucun zaten defaultta saniyede 20 tick atar. Korkma bukadar :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her chate yazdığında komut girdirmiş olmuyorsun, tick atmış oluyorsun. Sunucun zaten defaultta saniyede 20 tick atar. Korkma bukadar :)
Şöyle düşünürsek, her mesaj attığımızda attığımız mesaj iptal edilcek ve skript bize attığımız mesajı Dünyada yayınlıcak buda azda olsa laga sebep vercek zaten chat cok kullanılan bişi :) Diğer yandan sadece bu kastırcak değil zaten ama suan yaptığım sunucu var baya bişi eklencek skriptle, ben onlardada böyle dikkat etmezsem sunucu lagdan oynanmaz.Ve zaten multiverse bu işi bizim için yapıyor, sunucumuzdan belli bi oran çekiyor niye gereksiz yere (varken) komut ekleyim:)
Her chate yazdığında komut girdirmiş olmuyorsun

Ben onu zaten arkadaşların anlaması için öyle yazıyorum oraya her yazı yazıldığında bosu bosuna tick atmış oluyoruz yazsam kaç kişi anlıcak, tickin anlamını kaç kişi biliyor :)