Sohbet Konusu

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yok bu aralar Isengardlıları peşlemeyi bıraktım.Bu aralar Ayrıkvadide teknoloji baya gelişti arada arkadaşlarla cs atıyoz işte saraydan kaçıp.
Bende okçuluk ile uğraştım. Bir nevi meslektaş sayılırız. Orclar yine hobbitleri kaçırırsa ara beni bi iki tane ok gönderirim buradan.

PanS

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende okçuluk ile uğraştım. Bir nevi meslektaş sayılırız. Orclar yine hobbitleri kaçırırsa ara beni bi iki tane ok gönderirim buradan.
Tamam tamam yazdım bir köşeye olursa bi çağrı atarım sen anlarsın zaten.

İstersen gel bi ara Ayrıkvadide antreman yaparız ?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Tamam tamam yazdım bir köşeye olursa bi çağrı atarım sen anlarsın zaten.

İstersen gel bi ara Ayrıkvadide antreman yaparız ?
Olur olur. Yemekten sonrada bi cs atarız. Çok pis half life oynarım ama.
Boş zamanlarında ne yaparsın?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Rock ve Anadolu Rock.
Uuu saygılar. :şapka:
Gece balkona çıksan ve karşıki binanın çatısında koşan bir gölge görsen ne tepki verirdin? Gün ağardığında çatıya çıkıp bakar mıydın?
(Aklıma bir şey gelmiyor.Böyle uyduruk bişeyden başlayalım elbet bir sonuca varırız.)

PanS

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Uuu saygılar. :şapka:
Gece balkona çıksan ve karşıki binanın çatısında koşan bir gölge görsen ne tepki verirdin? Gün ağardığında çatıya çıkıp bakar mıydın?
(Aklıma bir şey gelmiyor.Böyle uyduruk bişeyden başlayalım elbet bir sonuca varırız.)
O an korkup napıyon lan diye bağırırdım sabahta tek çıkmaya yemezdi yanıma arkadaşlarımı alıp çıkardım.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O an korkup napıyon lan diye bağırırdım sabahta tek çıkmaya yemezdi yanıma arkadaşlarımı alıp çıkardım.
Yine aynı olayla karşılaşsan, bu sefer ne gibi önlemler alırdın? Gece çatıda nöbet tutup bu gölgenin ne olduğunu araştırır mıydın?