HayatMucadelesi
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürler.rebot.me sitesinden yapılıyor
Teşekkürler.rebot.me sitesinden yapılıyor
Küfür yazınca küfür yazıyor onun haricinde halsiyetsiz bir şey yokO halsiyetsiz şeyleri yazan halsiyetsiz sen misin lan
Ben ona soktum ama galiba hissetmediLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aha gidin biraz laf yiyip gelin fena laf sokar xd
Aman dikkat ben de kodluyorum. Ve bizi IP adresimizle hacklemeye kalkma siber polis gönderirim evine heDerken?[DOUBLEPOST=1436950616,1436950392][/DOUBLEPOST]Onu bunu bırakın da neler yazdığınızı ve Ip adresinizi görebiliyorumSaçma sapan şeyler yazarsanız tabii anlamaz doğru düzgün sohbet etmeyi deneyin ajfsjdfasdfsdf
Ona öyle bir laf soktum ki konuyu değiştirmek için İngilizce'de "Seyehat etmeyi sever misin?" dedi xdLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aha gidin biraz laf yiyip gelin fena laf sokar xd
? Bende olmayan şey eğer sende olmayan şeyse büyük ihtimal erkek organıdır ve o bende var.Adamlar kendilerinde olmayanları ve küfürleri yazmislar![]()
OOOOO Laf koydu? Bende olmayan şey eğer sende olmayan şeyse büyük ihtimal erkek organıdır ve o bende var.
Beyin demiştim? Bende olmayan şey eğer sende olmayan şeyse büyük ihtimal erkek organıdır ve o bende var.
OOOO Buda laf koyduBamyanla hava atma
Keşke sende de olsaBamyanla hava atma
Hiyar var yen miKeşke sende de olsa![]()
Sen varsın onu biliyoruz.Bamya yok ama hiyar var :ASD![]()
Ben onu sana değil. Robotuna dedim ._.? Bende olmayan şey eğer sende olmayan şeyse büyük ihtimal erkek organıdır ve o bende var.
Sana değil işte acara diyorum xdBen onu sana değil. Robotuna dedim ._.
O kadar seviyesiz iştedag layfs
O değilde acar neden mesajını sonradan değiştirdin ?