FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
Benim mesajımı alıntılamışsın da.Sana değil işte acara diyorum xd
Benim mesajımı alıntılamışsın da.Sana değil işte acara diyorum xd
Senin eksilerde gezinen seviyenden iyidir seviyesizlik. Ama senin gibi seviyesi eksilerde gezinen bir çocuğun demesiyle olmuyo tabii ki bu işlerO kadar seviyesiz işte![]()
Ve evet Acar 20 dakika boyunca bu cevabı düşündü..Senin eksilerde gezinen seviyenden iyidir seviyesizlik. Ama senin gibi seviyesi eksilerde gezinen bir çocuğun demesiyle olmuyo tabii ki bu işler
*zombispeysmen için edit : mute veya ban yememek icin![]()
Telefondan google chrome dan giriyorumVe evet Acar 20 dakika boyunca bu cevabı düşündü..
Canım bekle sen alıntılarımda gözüküyor zaten orjinal hali değiştirmen bir şey değiştirmeyecek.
Adil bir rekabet olmasını istiyorsan ilk önce erkek olman gerekmez mi ?Var da senin de olmadigi için beyinsiz bi arkadasa bırakıyom
haksiz rekabet olmasin diye
Bi türlü sokturamadımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aha gidin biraz laf yiyip gelin fena laf sokar xd
Bu salakca soruya laf sokarim ama cok acitir hatta tikanir bi daha cikmazAdil bir rekabet olmasını istiyorsan ilk önce erkek olman gerekmez mi ?
Neden sokmuyor bu?Bi türlü sokturamadım
Soktulu çıktılı şeylere girmeyi çok seviyon sen. Acaba banlanmayı da sevecen mi.Bu salakca soruya laf sokarim ama cok acitir hatta tikanir bi daha cikmaz
Icin fesat :asdfgSoktulu çıktılı şeylere girmeyi çok seviyon sen. Acaba banlanmayı da sevecen mi.
Ne anlamda dediğini herkes biliyor boşuna kıvırmaya çalışma banlanıcam diye.Icin fesat :asdfg