Sohbet Robotum!

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Konumda kavga eden, saçma salak cinsel muhabbetlere giren, ve de konumun arşive gitmesi için uğraşan arkadaşları kınıyorum. Hatta onlara "çocuk" demek daha doğru olur ama yine de demeyeyim, onların seviyesine inmeyeyim. Umarım bir gün sizin de "ÇOK" emek ve zaman verdiğiniz bir çalışmanızın konusuna sizin gibi çocuklar gelir. Konunuzun arşive gitmesini sağlar. Daha diyecek bir şey bulamıyorum. Keşke sizin gibiler dünyada olmasa.
@_AcaRz @RedIsBack @MantisWrath ..

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim kendi robotunuzu benim konumda paylaşmayın. Server reklamı yapan çocuklar gibisiniz ya.

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0

Robot çok fazla ilgi gördü, toplam 500'den fazla soru geldi, hepsini teker teker cevaplamam imkansız olduğu için 2 gün önce botu geliştirmeyi bıraktım. Bu yüzden bu cümleleri henüz ekleyemedim. Yaklaşık 1 hafta sonra tekrardan geliştirmeye başlayacağım ve tüm soruları yanıtlayacağım. Şimdilik bu cahil haliyle idare edin :D

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konumda kavga eden, saçma salak cinsel muhabbetlere giren, ve de konumun arşive gitmesi için uğraşan arkadaşları kınıyorum. Hatta onlara "çocuk" demek daha doğru olur ama yine de demeyeyim, onların seviyesine inmeyeyim. Umarım bir gün sizin de "ÇOK" emek ve zaman verdiğiniz bir çalışmanızın konusuna sizin gibi çocuklar gelir. Konunuzun arşive gitmesini sağlar. Daha diyecek bir şey bulamıyorum. Keşke sizin gibiler dünyada olmasa.
@_AcaRz @RedIsBack @MantisWrath ..
Bana mı dedin?

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0