Jordyvoss
Marslı
- En iyi cevaplar
- 0
Ben yanlış anlamıyorum sen yanlış konuşuyorsun. Kime ne anlatmak istediğin gayet açık. Komik olmaya çalışırken rezil oluyor konumu batırıyorsun. Konumdan çıkarsan sevinirim..Hala yanlış anlıyorsun
Ben yanlış anlamıyorum sen yanlış konuşuyorsun. Kime ne anlatmak istediğin gayet açık. Komik olmaya çalışırken rezil oluyor konumu batırıyorsun. Konumdan çıkarsan sevinirim..Hala yanlış anlıyorsun
Ama gerçekten yanlış anlaşılıyor.Evet gerçekten güzel bir dille, güzel bir şekilde diyorsun.
Hiç farklı şeyler anlaşılmıyor tabii canım. Bir ah oh demediğin kalmış
Ne demeye çalıştığımı anlayana kadar mesaj yazmıyorumBen yanlış anlamıyorum sen yanlış konuşuyorsun. Kime ne anlatmak istediğin gayet açık. Komik olmaya çalışırken rezil oluyor konumu batırıyorsun. Konumdan çıkarsan sevinirim..
Oda onu istiyor zaten.Ne demeye çalıştığımı anlayana kadar mesaj yazmıyorum
AnlıyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bir okul çocuğu yazın kısaltılmışını (küfür olanını) ne söyleyecek bakın.
Senin rebotla bir muhabbet edeyim dedim hiçbir şeye cevap vermiyor. Biraz geliştirmen lazımAnlıyorum
Saçma sapan konuşulunca cevap vermiyor. Yada yazım kurallarına dikkat edilmeyince. Onun dışında gayet mantıklı aslında :/Senin rebotla bir muhabbet edeyim dedim hiçbir şeye cevap vermiyor. Biraz geliştirmen lazım
Aynısı bana olduolum ne mal mal sorular soruyonuz lan bune ben robotu geliştirmeye çalışıom siz içine edionuz
![]()
Yok ya selam naber falan güzel gidiyorduk ancak sonra tıkandı geliştirmen lazım.Saçma sapan konuşulunca cevap vermiyor. Yada yazım kurallarına dikkat edilmeyince. Onun dışında gayet mantıklı aslında :/
Arşive gitmesini sağlamak ? Bir konu söyler misin lütfen.2 tuşa basıp küfürlere karşılık bulduğum yok. Rebootta 1000'den fazla cevapladığım soru var ki inanmıyorsan resim de atarım. Ha ayrıca diğer konularda da millete sizin gibi küfredip konusunun arşive gitmesini sağlayan ben değilim
Yanlış anlıyorsun. Sen öyle yaptın demedim. Sen bana suç attın. Ben de "öyle yapan ben değilim" dedim.[DOUBLEPOST=1437258962,1437258927][/DOUBLEPOST]Arşive gitmesini sağlamak ? Bir konu söyler misin lütfen.