- En iyi cevaplar
- 0
steamde beni ekleyen kızlara saf/aptal numarası yapıyorum. Bu kızlar benden sürekli benim steam arka planlarımı istiyorlar bazende bir oyundan çok pahalı bir eşyayı onlar için almamı istiyorlar. Ağırdan arka plan hediye ediyorum bir kaç tane sonrasında benimle muhabbet etmemeye başlıyorlar. Bu noktadan sonra sadece benden bir şey istemek için veya ne zaman istedikleri şeyi alacağımı sormak için gelip hal hatır soruyorlar işte O zaman onlara soruyorum. Acaba neden bütün kızlar benimle sadece ve sadece bir şeylere ihtiyaç duyduklarında bana mesaj atıyorlar? Bir süre kızdan cevap alamıyorum çünkü sıkışmış durumda bu yüzden ''lol'' türü basit bir tür cevap alıyorum. Merak ediyorum neden diye bir soru yöneltiyorum kıza. Bu sefer 3 dk veya daha fazla kız cevap veremiyor sonunda ise yine basit bir tür olan ''ıdk(I don't know)'' kısaltmasını ''IDK'' şeklinde alıyorum. Böyle sorarak kızı kenara sıkıştırmayı ve kendi kendine 5 yaşındaki bir çocuktan daha alt bir zekaya sahip olduğunu ve benden büyük olmasına rağmen beni aptal sanarken asıl aptalın ta kendisi olduğunu kendi kendine yüzüne vurmuş oluyor ve ben bundan gayet büyük bir zevk duyuyorum ve tek bir şey demek kalıyor geriye... :se: GENDER EQUALITY :se:
Bu kızlar sırf kız oldukları için onlara birilerinin bedavadan bir şeyleri sanki bir imparatora hediye veriyormuşuz gibi önlerine sereceklerini sanıyorlar işte bu yüzden ilk mantıksızlığı yapıyorlar. Cinsiyet Eşitliği dostlarım! Sakın bu tür mantıksız düşünceye sahip olan insanların oyunlarına kanmayın. Ne kadar yalnız olursanız olun mutlaka beklediğiniz kişiyi bulacaksınız böyle kişilere mahcup olmayın bekleyin ve yalnızlığınızla gurur duyun!
Böyle insanları sorularla köşeye sıkıştırmak çok zevk veriyor :sinsi:[DOUBLEPOST=1440544019,1440543768][/DOUBLEPOST]
Bu kızlar sırf kız oldukları için onlara birilerinin bedavadan bir şeyleri sanki bir imparatora hediye veriyormuşuz gibi önlerine sereceklerini sanıyorlar işte bu yüzden ilk mantıksızlığı yapıyorlar. Cinsiyet Eşitliği dostlarım! Sakın bu tür mantıksız düşünceye sahip olan insanların oyunlarına kanmayın. Ne kadar yalnız olursanız olun mutlaka beklediğiniz kişiyi bulacaksınız böyle kişilere mahcup olmayın bekleyin ve yalnızlığınızla gurur duyun!
Böyle insanları sorularla köşeye sıkıştırmak çok zevk veriyor :sinsi:[DOUBLEPOST=1440544019,1440543768][/DOUBLEPOST]
Ondan daha kötüsü var pnp. Katıldığın resim yarışmasında birinci gelip rüşvet yüzünden sonuncu olmak daha acı verici. Tek sebebi ise ''Çocuğun annesi okul aile birliğinden çeyrek altını çocuğa verin'' işte bu kadar basit. Bu yüzden resim çizmekten nefret ettim orta okulda ve bu işleri bıraktım çünkü her katıldığım yarışmada rüşvet yüzünden haksızlığa uğradım hakkımı savunamadım bu yüzden nefret ettim yaptığım işten bu yüzden bıraktım artık çizmiyorum.Gözümün önünde 50-350 dolarlık resimlerin 4 saat içinde slotlarının satılıp 1 günde çizilip ödemenin yapılması
Ve benim resim yeteneğimin -1 level olması
Yeterince açıklayıcı![]()