- En iyi cevaplar
- 0
@LordOfTürk son 2 yıllık birikmiş maaşlarım için döner ısmarladığını söylememişsin. tavuk çıktı birde 
Daha ben et döner yemedim tabi tavuk olacak.@LordOfTürk son 2 yıllık birikmiş maaşlarım için döner ısmarladığını söylememişsin. tavuk çıktı birde![]()
Kaç tane maaş yiyorsunuz oysa kiDaha ben et döner yemedim tabi tavuk olacak.![]()
Ben sahip olduğum her şeyi dostlarımla paylaşırım size verdiklerimi ne çabuk unuttunuz.Kaç tane maaş yiyorsunuz oysa ki![]()
Aga sana noluyo agaaga noluyo aga![]()
Yandınız @Cranky döndü! Emektarlara kadar herkesinkini yer şimdi dikkat edin!
İphone kaç O
Yalana bah yalana hemide külliyen yalhan! 1 yıl boyunca benim maaşları karı kızla ezen sen değil misin???Beni karıştırmayın, ben öyle şeyleri bilmem lord bey![]()
İphone kişiye özel serisi herkese özel model ürettirdik crank geldi şimdi hepsini satmak zorunda kalacaklar kesin.İphone kaç O![]()
özel mi aman tanrım biz iphone 4 kullanıyoruzYalana bah yalana hemide külliyen yalhan! 1 yıl boyunca benim maaşları karı kızla ezen sen değil misin???
İphone kişiye özel serisi herkese özel model ürettirdik crank geldi şimdi hepsini satmak zorunda kalacaklar kesin.![]()
Kim bilir, belki yarın belki yarından da yakın ya da uzak.özel mi aman tanrım biz iphone 4 kullanıyoruz
fakirin yüzü gülürmü be![]()
Vay be benim maaş da iyiymiş12s pro max mini plus hocam @ToprakM 'in maaş ile aldım