Çok haklısın. Şimdikiler o zevki, modu kurmayı başarmanın verdiği o mutluluğu tadamayacaklar :,)Eskiden olsa 210 bin alırdı ama artık modlu oynayan adam kalmadı; doğru modu bulmak, modu yükleyebilmek, sorunsuz çalıştırabilmek, içeriğine uygun olarak modu keşfedebilmek ve dahası... Kimse bunlarla uğraşmıyor artıko meşhur mod sitesi de kapandığına ve Minecraft, yeni güncellemelerinde popüler modların içeriklerini eklediğine göre, modlu Minecraft'ın eski popülerliğinden, ileriki zamanlarda da uzaklaşacağı kesin görünüyor.
![]()
Teşekkürler. Aklıma güzel fikirler gelirse tabi ki de bir iki şey yazarım.Evet sayılar gerçek, adı geçen konuya ben de bakmıştım ve beğenmiştim. Tekrar heveslenmen güzel, bu forumu güzel konular ve bilinçli kullanıcılar ile eski günlerine döndürebiliriz ve döndüreceğiz.
Bence artık modlu oynanmamasının başlıca sebeplerinden biri, artık normal Minecraft'ın ve sunucu eklentilerinin eski modlu oyuna denk olması. Tabii yeni kitlenin zevkleri ve sosyolojisi de sebepler arasında.Eskiden olsa 210 bin alırdı ama artık modlu oynayan adam kalmadı; doğru modu bulmak, modu yükleyebilmek, sorunsuz çalıştırabilmek, içeriğine uygun olarak modu keşfedebilmek ve dahası... Kimse bunlarla uğraşmıyor artıko meşhur mod sitesi de kapandığına ve Minecraft, yeni güncellemelerinde popüler modların içeriklerini eklediğine göre, modlu Minecraft'ın eski popülerliğinden, ileriki zamanlarda da uzaklaşacağı kesin görünüyor.
![]()
:'(META-INF : (
"Modlu oynayan adam kalmadı"Eskiden olsa 210 bin alırdı ama artık modlu oynayan adam kalmadı; doğru modu bulmak, modu yükleyebilmek, sorunsuz çalıştırabilmek, içeriğine uygun olarak modu keşfedebilmek ve dahası... Kimse bunlarla uğraşmıyor artıko meşhur mod sitesi de kapandığına ve Minecraft, yeni güncellemelerinde popüler modların içeriklerini eklediğine göre, modlu Minecraft'ın eski popülerliğinden, ileriki zamanlarda da uzaklaşacağı kesin görünüyor.
![]()
META.INFMETA-INF : (
Eskiden bi hexxit sunucusu vardı Türk sunucusu. Herhalde bi 6-7 sene evveldir. Onun ortamı çok güzeldi. Keşke yine böyle sunucu açsalar. Hatrı sayılır bi kitlenin geleceğini düşünüyorum iyi bir reklam yapılsa."Modlu oynayan adam kalmadı"
Ekli dosyayı görüntüle 179444
(3 Lüftwafflen gidiyoruz galba)
Fakat haklısın. Yani bir tek ben bir paket yapmış gibi görünüyorum. Pixelmonlar falan sayılmıyor fakat... Yani evet. O meşhur mod sitesi dediğin ise Skydaz olmalı galiba? Neyse.. Yani şu an modderlik gelişemez. Türkiyede... Yani durumları biliyorsundur... herkes oyuna sadece hükmetmeye girmiş. En iyisi olayım diye. Serverde adam adeta ezmek için girmiş... Vip alıp herkezi kesen bir milletimiz var. Vip alıp tatlılık yapıp her build yapan... Setini kullanmayan cömert insanlar kaldımı?
Hem #BFChickenGame #KafeistKöfte de gittiğine göre... Evet... Türkiyede gerçekten Modder youtuber kalmadı. Hepsi de yani bulunan paketleri oynuyor... Yani başka birinin yaptığı paketlerle pek umursamıyorlar.
"ileriki zamanlarda da uzaklaşacağı kesin görünüyor."
Ah... inanması zor fakat doğru. Daha çok uzaklaşıcaz. Ona bir şey diyemem.
META.INF
Aga be ne uğraşırdık... 1.5.2 sanıyorumama o zamanlar 1.2.5 sanıyorum... Mod tanrısı zamanlarıydı (Sonra 1.7.10 ve en sonunda 1.12 mod tanrısı oldu)