solar sürvival

katanza

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaslar ya solar survival indridim vidioyun link atmıs iste bölüm 1 de indirdim 1.4.7 windows7 xpdekende aynı hata vardı pc masaüstü leptop kullanmıyom napa bılırım dönüstürülmesi gerek hatasi var ya tıklayıncada öle kalıyo

Frat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
indirdikden sonra hata veriyorsa 1.8.1 beta jarını indir öyle oyna başka olmuyor

Frat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indir sonra %appdata%ya gir minecraft. yazar ona gir bin yazar tekrar gir minecraft dosyasını sil yüklediğini koy sonrada oyuna gir istersen fotoğraflı da göstere bilirim sadece mesaj at

Frat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ilk önce indiriyorsun sonra masa üstüne at appdata gir .minecrafta gir sonra bin bindeki minecraftı sil masa üstündekini at kusura bakma kardeşim biraz yamuk yumuk oldu resimler elimden geldiği kadar paintden yapdım

Ekli dosyalar

• indirme.png
    indirme.png
    87.3 KB · Görüntüleme: 344
  • masa üstü.png
    masa üstü.png
    6.6 KB · Görüntüleme: 497
  • appdata at.png
    appdata at.png
    51.7 KB · Görüntüleme: 354
  • .m.png
    .m.png
    2.9 KB · Görüntüleme: 382
  • bin.png
    bin.png
    2.8 KB · Görüntüleme: 355
  • sil.png
    sil.png
    14.3 KB · Görüntüleme: 264
  • at.png
    at.png
    56.1 KB · Görüntüleme: 310

Frat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bunu sonuna kadar izle bunda söylüyor sana bu arada önemli değil

mendirin123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
YETTİ YAAAA BU NE NOOBLUKTUR KESİN TÜRKÇEDİR OYUNUNDA O MAP CO COP SERVER YAPMALISIN ARTIK TEK KİŞİLİK DEĞİL

katanza

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
izledim ama 1.8.1 betada bu kurulmuyor degisik bisi deniyo hamachili solar survivali 1.8.1 i arkadasla nasi oynucam degisik bisi dio

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim hata olması normal muhtemelen betadan kalmış ve düzenlenme tarihi 2011.