98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar oyuna yani minecraft'a başlayan yeni arkadaşlarımız yada oyunda çok eski olup solar survival'ı bilmeyen arkadaşlarımız var söyleyelim:
solar survival nedir?
solar survivalda bir gezegen de başlarsınız etrafınızda diğer gezegenler ve yıldızlar vardır o gezegenlere gidersiniz bazı solar survival haritalarında skyblock gibi lav kovası ve su vardır yada yoktur ben hileyle su kovası ve lav kovası aldım
ama o gezegen de bütün sular buz olur bunu önlemek için yanına meşale koymamız gerekir
solar survival da amaç nedir?
başka gezegenlere gidip orda ki sandıkları bulup o sandıkların içinden itemleri alıp gelişmektir ve tüm gezegenleri ele geçirmektir
solar survival'ın zevkine nasıl varabilirim?
benim gibi tek oyunculu oynarsan zevkine varamazsın o yüzden arkadaşlarınla oyna
evet benden bu kadar hoşçakalın
solar survival nedir?
solar survivalda bir gezegen de başlarsınız etrafınızda diğer gezegenler ve yıldızlar vardır o gezegenlere gidersiniz bazı solar survival haritalarında skyblock gibi lav kovası ve su vardır yada yoktur ben hileyle su kovası ve lav kovası aldım
solar survival da amaç nedir?
başka gezegenlere gidip orda ki sandıkları bulup o sandıkların içinden itemleri alıp gelişmektir ve tüm gezegenleri ele geçirmektir
solar survival'ın zevkine nasıl varabilirim?
benim gibi tek oyunculu oynarsan zevkine varamazsın o yüzden arkadaşlarınla oyna
evet benden bu kadar hoşçakalın