Solar Survival

ezberk123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba ilk olarak foruma yeni kayıt oldum . Güzel bir Minecraft forumuna benziyor . Bir sorum olacak ben şimdi solar survival'ı yükledim fakat hamachi server'den aktif edemiyorum mapı . Nasıl yaparım şunu yardım ederseniz çok makbule geçer. İyi günler .

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Server dosyalarının olduğu klasördeki world dosyasını sil solar survival haritasının adını world yap ve onu server dosyasına at olur .

ezberk123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yok kardeşim bak şimdi solar survival mapı indirdin masaüstüne çıkarttım . Adını world olarak değiştirdim server dosyasının içine attım serveri açtım eski yaptığımız evler falan var yine gezegenler yok . Serveri sıfırdan açıp yaptım yine tık yok .

yusufreyiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
server properties dosyasında yazan world ismiyle map dosyasının isminin aynı olduğuna emin ol. Ayrıca map dosyasını açınca direkt olarak region ve birkaç garip uzantılı dosyaları görmelisin. Rardan çıkartırken klasör içinde klasör yapabiliyor.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Adam x klasörünün ismini world yapıp server dosyasındaki world ü silip yaptığı world dosyasını server dosyalarına atamazken sen ne diyorsun ? Bence biraz düşün sonra cevap ver :(

ezberk123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yusufreyiz çok teşekkürler detaylı ve kısa anlattığın için oldu şimdi clapstr ilgilendiğin için sana da teşekkürler.