<<<SoldierCraft>>> <2017> <<PROFESYONEL EKİP ARANIYOR!>> <14+ YAŞ>

nexoanderinder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Hamza
profesyonelliğiniz: %100
hangi serverde çalıştınız: 1 serverde çalıştım: GrossPvP (Oyna.GrossPvP.Tk) Su An Server GG Oldu Bazi Serefisizler Yuzunden. Op Hack Actilar.
olmak istediğiniz göreviniz: Kurucu veya Admin
Plugin ve komut bilgin: %100
build yeteneğin: %100
Ek olarak: skript yazabiliyorum
Selam Oytun :D Bu Arada Bize Haber Vermeden Kendi Serverini Actigin Ve Kurucu Oldugun Benim Server Icin Tsk Cok Iyi Yapiyorsun Gorevini !

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Hamza
profesyonelliğiniz: %100
hangi serverde çalıştınız: 1 serverde çalıştım: GrossPvP (Oyna.GrossPvP.Tk) Su An Server GG Oldu Bazi Serefisizler Yuzunden. Op Hack Actilar.
olmak istediğiniz göreviniz: Kurucu veya Admin
Plugin ve komut bilgin: %100
build yeteneğin: %100
Ek olarak: skript yazabiliyorum
Selam Oytun :D Bu Arada Bize Haber Vermeden Kendi Serverini Actigin Ve Kurucu Oldugun Benim Server Icin Tsk Cok Iyi Yapiyorsun Gorevini !
KnK Sunucu GG oldu evet o yüzden çok girmiyordum k.b <3 Ve Bu arada admin olarak alındın :) Metin adminimiz zaten vardı ama knkım olduğun için Seni alıyorum <3 Ve Bu arada knk Başka Kişilerin kulağına Sunucu açacağım gitmesin sen ve memo biliyor tek ikinizi alacağım saygılar Oytun

Cevap Yzarsan Sevinirim :)

SerhatMete

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız Serhat
Yaşınız:14
Profesyonelliğiniz:%95
Hangi Serverlerde Çalıştınız:Hatirlamiyorum isimlerini fakat baya serverda calistim :)
Olmak İstediğiniz Göreviniz DenemeRehber (Once Bi Deneyin Beğenmezseniz Alirsiniz Kardesim :))
Plugin Ve Komut Bilgin: /mute Serhat 1m
Build Yeteneğin (SS olarak):

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız Serhat
Yaşınız:14
Profesyonelliğiniz:%95
Hangi Serverlerde Çalıştınız:Hatirlamiyorum isimlerini fakat baya serverda calistim :)
Olmak İstediğiniz Göreviniz DenemeRehber (Once Bi Deneyin Beğenmezseniz Alirsiniz Kardesim :))
Plugin Ve Komut Bilgin: /mute Serhat 1m
Build Yeteneğin (SS olarak):
Sadece Reklamcı Alımı Var Üzgünüm :(

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ertuğrul
Yaşınız: 21
Profesyonelliğiniz:
Şöyle anlatayım; ben 2010 yılında bu oyun henüz Alpha sürümündeyken rastladım ve o gün bu gündür uğraşıyorum, sayısız sunucu açtım gerek yurt içi gerek yurt dışı, lisede yazılım okuduğum için zaten yazılım bilgim de olduğundan birçok ana pluginin yapımında katkılarım oldu feedbackler ile, 2012 yılında 1.3.2 sürümünde bile sadece yurt dışında toplamda 4 adet sunucu açtım, orada eğittiğim bir arkadaş şu an HiveMC sunucusunda üst düzey yetkili olarak çalışıyor, ben yazılımcı olduğumdan world edit pluginini incik cincik etmiş hatta yazılımında ve kodlanmasında emeğimin olmasına rağmen gelipte size profesyonelliğim yok %90 yok %100 gibi çocuksu terimler kullanmayacağım, türkiyede minecraft, olgunluktan uzak ve tamamen afacan olan çocuklarlarla dolduğundan genelde sunucu sahipleri de afacan oluyo ve saygıdan uzak olan bir ortamda da profesyonelliğin oluşamadığını göz önüne alırsak şu zamanlarda neredeyse hiçbir sunucu modelinde yönetici olarak barınamıyorum, eğer profesyonel bir ekip toplayacaksanız kesinlikle ben de katılmak isterim ve neredeyse 6 yıllık bir tecrübe olarak şunu söyleyeyim, yaratıcı düşüncelerin ve yapmaya çalıştığın şeyde başarılı olabilmen için arkanda büyük bir destek olarak bulunabilirim. her türlü build her türlü fikir her türlü plugin her türlü de minecraft mekaniği hakkında her alandan bilgiye sahibim o nedenle diğer kısımları atlayacağım ki build yeteneğinin de sahada görülmesi taraftarıyımdır ve pozisyon olarak da her alanda yardımım olabileceği için belli bir ünvan talebim yok, yetkim olması yeterlidir zaten. Kolay gelsin dostum... -_-
Merhaba Kardesim Oncelikle seni Sr.Moderatör olarak alıyorum :) Bana Rutbelerle İlgili Skript yaparsan Memnun Olurum :) Sunucunun Nicki: SoldierCraft olacağı ce Pvp sunucusu olacağı için asker Rutbeleri olacak Mesela Astegemen Üsteğmen Yüzbaşı Binbaşı Yarbay Albay General Tümgeneral Korgeneral Orgeneral Maresel gibi iyi günler :)

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle o söylediğiniz script başına oturulduğunda uzun bir süre başında kalınılması gerekken ve çok emek isteyen bir script ki zaten script'e de gerek yok zaten bunun için bir sürü plugin var ki o ayrı bir mesele ama dediğim gibi, bu tür bir script para ile yaptırılır zaten hani benim öyle bir script'e zamanım yok ben koddan ziyade şu sıralar sunucunun tasarımı, buildleri ve plugin düzenlemesi şeklinde ilgilenebilirim de moderatör gibi bir yetkiyi de yakıştıramadım 6 yıllık bir deneyime gerçekten küçük düşürdünüz ayıp ettiniz dostum.
Kardeşim Zaten Admin Alımştık :) Ayrıca Moderator deyil Sr.Moderatorsun :) arasında çok fark var rütbe sksini ben yazarım sen sadece sunucunun iç yapısına oyuncuların isteğine v.b cevap versen yeter :) iyi günler

OzanYlmzTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: ozan
Yaşınız:16
Profesyonelliğiniz:%99
Hangi Serverlerde Çalıştınız:erencraft,betacraft,adventuretime,litetürk ve daha fazlası
Olmak İstediğiniz Göreviniz:admin,builder,mod
Plugin Ve Komut Bilgin:%90
Build Yeteneğin (SS olarak):%98

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: ozan
Yaşınız:16
Profesyonelliğiniz:%99
Hangi Serverlerde Çalıştınız:erencraft,betacraft,adventuretime,litetürk ve daha fazlası
Olmak İstediğiniz Göreviniz:admin,builder,mod
Plugin Ve Komut Bilgin:%90
Build Yeteneğin (SS olarak):%98
Kardeşim Alım Bitti iyi Günler :)

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O istediğin rütbe sistemini plugin ile yaparım istersen sorun olmaz dostum ve dediğim gibi yanında bi admin mod ya da oyuncu yazmasa da olur hani sıkıntı yok amacım yardım etmek :)oyunculardan ziyade ben yetkililere yardım etme gibi bir eylem gösterebilirim :) bu arada skype'dan ekler ve unucunun ip ve benzeri bilgilerini gönderirseniz sevinirim...
Sunucu 2017 de açılacak kardeşim :) Bi allahın kuluda bakmadımı :)