SoloGamingTR Sunucumuz Skyblock dur. Alımlar Acık Her Türlü

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3

Merhaba
Serverimiz aternos olmasına rağmen birçok paralı serverin Pluginlerini geciyor ve Serverimizin sizin desteginiz olursa Batihost a dönüşecegini söylemeliyim.
Bu sebeple Hadi gel sende Bize destek ol +1olsun.
Adlı manşetle Aternostan başlıyoruz serverimiz +10u gecince herkes ElmasVip.5Günlük hediyemiz!
Server map ını Kendi ellerimle hazırlamış olup hepinizi bekliyorum.
Alımlar:
Admin
Rehber
Builder
Moderator

İP: SoloGamingTR.aternos.me

TolgaBaba372

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hiç bi aternos serveri için bu kadar uğraşanı göremedim o yüzden gelmiyeceğim birde utanmadan sende gelirmisin diyor adamlar
geleceğine kendileri açar gelen enayilerde zaten aternosun ücretsiz olduğunu bilmiyodur siz anca aternostan açıp reklam yapın ve sunucunun tutacağını san aternosun ücretsiz olduğunu bilen adamlarada 'yakında batihosta geçeceyiz ' diye yalan uydurma

+10 olunca batihosta geçecekmiş bare insanları kandırma

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Ar
hiç bi aternos serveri için bu kadar uğraşanı göremedim o yüzden gelmiyeceğim birde utanmadan sende gelirmisin diyor adamlar
geleceğine kendileri açar gelen enayilerde zaten aternosun ücretsiz olduğunu bilmiyodur siz anca aternostan açıp reklam yapın ve sunucunun tutacağını san aternosun ücretsiz olduğunu bilen adamlarada 'yakında batihosta geçeceyiz ' diye yalan uydurma

+10 olunca batihosta geçecekmiş bare insanları kandırma
Arkadaşım serverimiz sevilirse gececegim sevilmesse hangi sebeple para harcayayım bana bunu sole actım server tutmadı ne yapacam

SERVER AÇIK DEGİL
Serverimiz 7/24 Aktif degil ama bizde günlük olarak 6 7 saat acık tutuyoruz Şu an aktif Gelebilirsin
Admin
Mod
Rehber
Builder alımları hala acık

Ben Admin Alımı İçin Geldimde
Kardeş server acık gel sanada bir Yetki buluruz Admin alımımızda üstelik duruyor gelebilirsin :)

PolatCanK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin alımı için geldim Arda_dg27

benim banımı kaldır ism:Arda_dg27