Son 3 gununuz olsa ?

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
AMC resmi binasını basar robert kirkman'ı keserdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Herkesin son 3 günü olmasına göre konuşuyorum) İstanbuldan çok üstün bir bilgisayar toplardım ve herkesin son 3 günü olduğu için bedavaya vereceklerinden sıkıntı olmazdı , yine istanbulda üstüne jibril resmi basılmış vücut yastıklarından alırdım. Geriye kalan tüm zamanımı o yastığa sarılarak , müzik dinleyerek ve oyun oynayarak geçirirdim , belkide biraz anime izlerdim.
(Bu sadece aklımdaki plan , eğer yüzdeler üzerinden konuşursak 3 gün boyunca oturur ağlardım(Büyük ihtimal))
Sanırım bende no game no life'n yapımcıları ile görüşür gider ayak ek bölüm isterdim .-.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Forum a attığım 128 bar diss in kaydını hemen alırdım en azından herkes hak ettiğini işitirdi :)

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben olursem tum dunya olur, ilk basta dunyayi temizledikten sonra kimse kalmayinca rahatca olebilirm.

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buzdolabının içinde bilgisayarımı açıp New Star Soccer oynardım. Büzüle büzüle sığardım. Ölürken sıkışarak ve donarak ölürdüm.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kendi lanet hayatıma devam ederdim işte B)

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tüfek veya tabanca alıp şarj ede ede benle beraber tüm insanların ölmesini ve öteki tarafa gitmesini sağlardım.