Son Cümle İle Hikaye Devam Ettirmece

BonezCrusherTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, arkadaşlar canım sıkıldı ve neden bir forum oyunu açmıyorum? dedim. Hadi bakalım en başarılı bir şekilde kimler hikayeyi devam ettirebilecek.

Örnek olarak ben bir cümle yazdım karşıdaki kişi benim yazdığım cümleye uyumlu bir cümle yazacak ve böylece hikaye oluşturmuş olacağız.

Edit; Ali ile Ayşe adında iki arkadaş varmış ve ikiside birbirine ilk okuldan beri aşıkmış ama birbirlerine söyleyemiyorlarmış.

Herkese kolay gelsin. :D

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Sonra Ali ilk adımı atmış ve ona çıkma teklifi etmiş. Ayşe kabul etmiş sinemaya gitmişler.

MrHero

Ölmedim
Emekli
En iyi cevaplar
0
Yer tabii ki de Adana'ydı. Onları gören seyircilerde birbirine girdi ve sinema gerçeğe döndü

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
crowley ortamın boş olduğunu görünce şeytani güçlerini herşeyi 10 dakika öncesine aldı ve dövüşü izlemeye başladı.

TahaAtan01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dövüşü İzlerken Crowleyin Kolyesini Maymun Şeytanı Çaldığını Fark Etti.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
O anda yazar ortaya düştü çünkü bozuk gramer kullanmıştı. Herkes yüksek bir sesle a ile başlayan küfürü söylerek yazara baktılar

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
O anda yazar ortaya düştü çünkü bozuk gramer kullanmıştı. Herkes yüksek bir sesle a ile başlayan küfürü söylerek yazara baktılar
Rahatsız olan yazar ise dinleyicilerine : ' Ne bakıyorsunuz ulen ' diyerek salonu terketmek zorunda kalmış.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Tuvalette büyük bir geçit karşısına çıkmış ve bir anda dont starve dünyasına düşmüş (googlede bakın).(Ve buda dont starvenn hikayesi oldu snrm)

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Don't starve dünyasında ne yapacağını bilemeyen Ali acıkınca zehirli mantar yedi ve hayata gözlerini yumdu.