Biz baş kaldıranlardanız. Sen sakinsin -KadirBen şimdiye kadar bilgilendirme uyarısı bile almadım helal bana![]()
Güzel de olur -KadirKonuna baktım, bu konuyu moderatörlere ve yetkililere bildir. Anlayış göstereceklerdir.
birçok kardeşimiz henüz iyi bir şekilde kullanamıyor... Öyle olması gerekli ama yarısı gider forumun.
Çok şey kaybediyorsun o zaman.![]()
Yine de dikkat et.Ben şimdiye kadar bilgilendirme uyarısı bile almadım helal bana![]()
Baş kaldırmanada gerek yok uyarı her türlü gelir bulur seni .3Biz baş kaldıranlardanız. Sen sakinsin -Kadir
Güzel de olur -Kadir
Sen de baş kaldırıyorsun. Ama farkında değilsinBaş kaldırmanada gerek yok uyarı her türlü gelir bulur seni .3
Yorumları Oku kimse çekmedi banıKonuna baktım, bu konuyu moderatörlere ve yetkililere bildir. Anlayış göstereceklerdir.
birçok kardeşimiz henüz iyi bir şekilde kullanamıyor... Öyle olması gerekli ama yarısı gider forumun.
Çok şey kaybediyorsun o zaman.![]()
Yapma Abi yaTürkçe'yi iyi kullanmayana 1 gün ban vermeliler (Forum dediğin böyle olur) -Kadir
BANNED HAS SPOKEN BANLAYİN ŞUUNUJUUNUNUNUHFGVBDFV CDFASDTekno 51 in profiline admin bana opluk ver yazdım ban atmadı size nasıl atıyor
/ban azlaazBANNED HAS SPOKEN BANLAYİN ŞUUNUJUUNUNUNUHFGVBDFV CDFASD
Tekno 51 in profiline admin bana opluk ver yazdım ban atmadı size nasıl atıyor
Sen niye banlanmadin @AzlaazTRBANNED HAS SPOKEN BANLAYİN ŞUUNUJUUNUNUNUHFGVBDFV CDFASD
Bana hiç ban atmadılarSen niye banlanmadin @AzlaazTR
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.
bende Bilmiyorum 2 gün boyunca banlanmadim noluyor bana lenSen niye banlanmadin @AzlaazTR
Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.