Son Günlerdeki Forumdan Ayrılma Olayları

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Sözüme başlamadan önce aşağıda yazacaklarım kendi bakış açımdandır. Bildiğiniz üzere forumu eski karman çorman ve ilgisiz halinden daha iyi bir hale getirdik, iyileştirdik. Biliyorsunuzki bir yönetim ekibi toplandı ve tüm raporlar çözüme kavuşuyor. Ancak gördüğüm üzere herkesin yakındığı "haksızlık, gereksiz uyarı vb." durumlar var. Bu durumlarla ilgili söylemek istediğim ilk şey biz idiot değiliz ki kimseye gereksiz yere uyarı verelim. Arkadaşlar yapmayın lütfen forum kurallarını okumuş olmanız gerekiyor mesajlarınızı yazarken özen gösterseniz kurallara dikkat etseniz kimse uyarı almıyor. Hadi diyelim ki bir kişiye biz gözümüzden kaçıp, yorgunluğumuza denk gelip yanlış uyarı verdik. Sizler bize gelip mesaj attığınız takdirde biz o uyarıyı ve içeriği inceleyip yanlışlık olduysa düzeltiyoruz. Ancak bu "forumdan gidiyorum" diye söylenip foruma yan hesaplarla giren yada 3-4 gün sonra geri gelen arkadaşların hiç biride gelip bana demedi ki "afedersiniz şurada bir hata olmuş ben bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum incelermisiniz". Forumla ilgili bir sorununuz varsa gelip prim yapmak için kendinizi forumun sorunlarıyla reklam etmeyin arkadaşlar. Ayrıca bildiğiniz üzere forum boşken herkes istediğini yazıyordu ancak biz denetimi ele alınca disiplinli bir foruma alışamayan üyeler var sanırsam. Artık bu durum yok. Son olarak eklemek istediklerim bu şekilde konu açanların forumun kötü gün dostu olmadığını gördük. Peki diğer üyeler neden sizler gibi yakınmıyor ? Bi sizemi gıcığız diye düşünüyorsunuz? Hiç hatayı kendinizde aradınızmı ? Hayatta hep suçlayacak birilerini buldunuz sanırsam. Yönetim ekibine taşıyacağım bir görüş ise bu şekilde konu açan üyelerin hesaplarının silinmesi veya sınırsız olarak bir daha açılmayacak üzere yasaklanmasıdır.
Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.​

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok Güzelll Hesaplarını Kapatın Hocam Sonra 2 3 Ay Sonra Geri Döndüm Demesınler.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Berkay çok güzel,yalın ve anlaşılabilir şekilde forumun gündemdeki bi sorununu anlatmış,kendi adıma teşekkür ederim sen açmasaydın ben açıcaktım.Konu hakkında gelirsek, bazı üyelerin yarattığı "gereksiz uyarılar veriliyor" gibi skolastik bir sürü psikoloji oluştu forumda ve ayrılma konuları artmakta görüyoruz.
Bunun herkes farkında.Arkadaşlar kurallar bölümü sanki mahfuz gibi saklıyoruz ,koskocaman navigasyon barında kurallar bölümü var.lütfen sizi bu bölüme bi göz atmanızı tavsiye ve rica ediyorum.Açıkçası sizler Türkiye'de olduğunuz için pek fazla kuralları önemsemiyorsunuz,bu forumda üye olduğunuz an forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayarız,tabi siz onları boş prosedür gereği yazılmış boş metinler olarak algılıyorsunuz,konuyu biraz dağıttım toparlayayım demek istediğim şu bu forumda 3 farklı kural ve yasa işliyor onlara uymazsanız gidersiniz.sözüm herkese değil arkadaşlar anlayan anlamıştır.( Halden anlamak için manav olmanıza gerek yok.)

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Boşuna kimseyi suçlamayın dostlarım! Kullanıcı hatası değil, bazılarının doğuştan defoludur yüreği

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hesapları silmek bir işe yaramaz bence nüfustan kazıyalım derim.

Son düzenleme:

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum. Forumu bırakma gibi bir düşüncede olan arkadaşlar biraz heyecan yaşamak istiyor, olay budur bence. Yaşı büyük olan var, olmayan var. Ama konu açıp ben gidiyorum dediklerinde ben iptal olmuştum o an için. Haksız yere uyarı alma diye bir olay varsa da iletişime geçilerek çözülebilecek şeyler aslında. Onların tercihi, ama forum için uzun süre uğraşıldı gerçekten. Elbet geleceklerdir. Dediğim gibi herkesin kendi fikridir bırakan arkadaşlara diyecek bir şey yok bu durumda, tercih meselesi.

Son düzenleme:

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Hataları çok katlanamayan bir milletiz. Bir hata olsun insanlar hemen neden böyle oluyorda, şuda, buda. Bi gariplikte sanki hatayı yapan kendisiymiş gibi başka kişilerin sebebsizce gitmesi. Bu kişiler 2-3 ay sonra gelirse ben şakasız açıcam bi konu ve yazıcam bu arkadaş niye burada acaba diye. Yazdıkların çok doğru. Bir sorun oldumu sorgulamak yerine sadece soruna odaklı daha fazla sorun yaratıyorlar (sözüm bir kesime sonra gelip gene iki saat yazı yazmayın bana). Tabi şöyle bir sorun varki . Madem gidicek iyi anlaştığın 2-3 üyede var, Özelden yaz görüşürüz diye git. Zorlama bu kadar yani. "Gidicem" diyorsun e ozaman niye kendine prim yapıyorsun.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hataları çok katlanamayan bir milletiz. Bir hata olsun insanlar hemen neden böyle oluyorda, şuda, buda. Bi gariplikte sanki hatayı yapan kendisiymiş gibi başka kişilerin sebebsizce gitmesi. Bu kişiler 2-3 ay sonra gelirse ben şakasız açıcam bi konu ve yazıcam bu arkadaş niye burada acaba diye. Yazdıkların çok doğru. Bir sorun oldumu sorgulamak yerine sadece soruna odaklı daha fazla sorun yaratıyorlar (sözüm bir kesime sonra gelip gene iki saat yazı yazmayın bana). Tabi şöyle bir sorun varki . Madem gidicek iyi anlaştığın 2-3 üyede var, Özelden yaz görüşürüz diye git. Zorlama bu kadar yani. "Gidicem" diyorsun e ozaman niye kendine prim yapıyorsun.
Yazacağım tüm şeyleri yazmışsın haklısın.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
doğru söze ne denir hocam, içimi anlatmışsın.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi yanlış yere uyarı attınız diyelim biz bunu bildiremiyoruz.Yan hesap açıp bildirmeye çalışıncada mesajımız okunmadan banlanıyor yan hesabımız.Buna bir çare bulun :/

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Günde 10.000 den fazla insan giriyor bu foruma. 1 kişinin draması bir şey değiştirmeyecek. Java'da o 5 biliyorsa 10 bileni gelir öbür gün. Prim çabaları, Fujia'nın dediği gibi.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sil Sil Kapat Kapat Nereye Kadar :/. IP değiştirip değiştirim başka maillerle kayıt olup herkezi trollüyen max 8 yaşındaki çocuklardan bahsetmiyorum bile.Zaten Buradaki Üyelerin Çoğunluğu Forumda Takılmaya Geliyor.Çünkü Minecrafttan Hileler Çıktığından Beri Zevk Alınmıyor. " KULLANMAYIN YETER "