Seni tarafıma davet ediyorum gayemiz herkesi birleştirip Baklava-Künefe savaşına son vermek!2.Baklavaoğulları Tümen Komutanlığı Savaşa Hazırdır !
Resmen sivil savaş yöneticiler bastırın @AdexTRO sırada Künefeciler arasında yaşayan Sarı bücür isyan çıkartıp Bücüristan'ın bağımsızlığını ilan etti.
Forum Oyunları bölümü Bücüristan tarafından ele geçirilmiştir!
Seni tarafıma davet ediyorum gayemiz herkesi birleştirip Baklava-Künefe savaşına son vermek!
Antep Fıstıklı Baklava Tümen Komutanlığı hiçbir zaman geri çekilmeyecektir.O sırada Künefeciler arasında yaşayan Sarı bücür isyan çıkartıp Bücüristan'ın bağımsızlığını ilan etti.
Seni tarafıma davet ediyorum gayemiz herkesi birleştirip Baklava-Künefe savaşına son vermek!
Durin Soyu asla savaştan kaçmazO sırada Künefeciler arasında yaşayan Sarı bücür isyan çıkartıp Bücüristan'ın bağımsızlığını ilan etti.
Sizi künefe yemeye davet ediyorum cüce beyDurin Soyu asla savaştan kaçmaz![]()
Saldırı alıyoruz, takımımızı çağırın savaşa başlayalım !Sizi künefe yemeye davet ediyorum cüce bey
Bücüristan ordusu ilerliyor, Künefeistan'ın Strateji kategorisi ve Konu dışı Genel hariç her yeri fethedildi.Sizi künefe yemeye davet ediyorum cüce bey
Malesef baklavalara ihanet edememSizi künefe yemeye davet ediyorum cüce bey
Baklavalar ihanete alışmalı çünkü rakipleri bizleriz ! Çok güçlüyüz !Malesef baklavalara ihanet edemem![]()
Baklavalar Takımında Gloin gibi Kudretli bir Cüce varken biraz zorBaklavalar ihanete alışmalı çünkü rakipleri bizleriz ! Çok güçlüyüz !![]()