Son Oyuncu'da VIP'ler artık pelerinli skin kullanabilecek. Premium olmasa bile!

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
1.7.9 da Crachedler Skin Görmüyor Serveri 1.8 e Fln Gelince Geçirirseniz Bu Pl İşe Yaramaz Sanki İlerde ?

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.7.9 da Crachedler Skin Görmüyor Serveri 1.8 e Fln Gelince Geçirirseniz Bu Pl İşe Yaramaz Sanki İlerde ?

Evet görünmüyordu, ama bu plugin sayesinde görünüyordu. Sadece şöyle bir durum var, mesela ben cracklıyım kendi skinimi göremiyordum başkalarınınkini görüyordum, aynı şekilde başkalarıda beni skinli görüyordu ama ben kendimi skinsiz görüyordum.

Not: Ben steve değilim sadece örnek verdim :lol:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Evet görünmüyordu, ama bu plugin sayesinde görünüyordu. Sadece şöyle bir durum var, mesela ben cracklıyım kendi skinimi göremiyordum başkalarınınkini görüyordum, aynı şekilde başkalarıda beni skinli görüyordu ama ben kendimi skinsiz görüyordum.

Not: Ben steve değilim sadece örnek verdim :lol:
Demekki Herşeye Çözüm Varmış :)

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pluginin benzeri var lazım olan arkadaşlar için linkini veriyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Evet benzer pluginler var, ancak kullanınca ikisi arasındaki farkı analyacaksın. Bu pluginler premium serverlar için yapılıyor. Cracklı bir sunucuda bunu kullanmaya çalış, %80 ihtimal cracklı hesapla girmiş birisinde crash vercektir (serverda en az 2 kişi olması gerek). Bizim yaptığımız pluginde bu yoktu. 2. olarak 1.7.9 la girmek zorunda olduğun için herkesin skini steve olarak görünüyor, bizim yaptığımızda siz kendi skininiz hariç herkesi skinli görüyorsunuz :)