Son zamanlarda 2-3 Yıla patlak verecek olan sıcak savaşa doğru giderken..

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Sizlerle bir şey paylaşmak istedim. Çünkü kendime engel olamadım. Adamı yakından tanırım ve bana ders vermesi için konuşucam, inşallah ders verir (Video efektleri, esinlendiği şeyler hakkında vs.). Bu videoda canım ülkemin, tek dişi kalmış canavarlarının yarattığı bu dalgayı sizlerle paylaşmak istedim. Umarım şurdan siyasetçi diye atlayan çıkmaz. Gülmekten cevap yazamam.

- Video -

!İyi günler!​

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soğuk savaş devam edecek. Hemen Silahlara davranmayın Mexican Showdown durumu var. Savaş iki bloğun da mutual interestine ters düşüyor.

Kolay gelsin.

Fatal1st

Nothing is real.
En iyi cevaplar
0
Türkiye ve Rusya arasında savaş çıkarsa Dünyanın nufusü 3 e katlanacağı için kimse böyle bir savaşı göze alamız konu kilit.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arka plan müziği çok aynı tonda ilerlemiş. Onun dışında etkileyici.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye ve Rusya arasında savaş çıkarsa Dünyanın nufusü 3 e katlanacağı için kimse böyle bir savaşı göze alamız konu kilit.
Oha ters adam savaş çıkıyor. 3e mi katlanacak vay canına :D Bu arada konu kilit dedi ._. :l l: .-. Neyse en azından siyasetçi demedi.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soğuk savaş devam edecek. Hemen Silahlara davranmayın Mexican Showdown durumu var. Savaş iki bloğun da mutual interestine ters düşüyor.

Kolay gelsin.
Bence öyle bir durum olmaz. En azından toprağımızı kaybettiren insanların hatalarını, kusursuz bir şekilde biz telafi edebiliriz.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence öyle bir durum olmaz. En azından toprağımızı kaybettiren insanların hatalarını, kusursuz bir şekilde biz telafi edebiliriz.

Şu anki durumda öyle bir durum olacak. Her ülke birbirine bağlı. Ki telafi etmek gibi bir şansın olmaz eğer öyle bir durum olursa. 20-25 senelik tarihi bilgisi olan arkadaşlar zaten olmasının çok düşük ihtimal olduğunu bilir, olduğu takdirde de Doğu Bloğu'na ilk kurban verilecek ülke biziz. Gözünü açamazsın.

Kolay gelsin.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anki durumda öyle bir durum olacak. Her ülke birbirine bağlı. Ki telafi etmek gibi bir şansın olmaz eğer öyle bir durum olursa.

Kolay gelsin.
Valla bizim şu an Rusya'dan ve Ermenistandan başka bir düşmanımız olduğunu sanmıyorum. Rusya'nın yanındakilerde (Çin, Ermenistan vs.) Ermenistan tamam bize saldırır ama Çin, Amerika'ya saldıracak :D Bizim yanımızda olurdu Çin ama bizim yanımıza ABD'nin geldiğini görünce fırsattan istifade hemen ABD'ye karşı o tarafa geçti. Yoksa bize emin ol Ermenistan ve Rusya'dan başka hiçbir ülke saldırmaya kalkamaz. Rusya'nın 2-3 İttifakı var. Bizim ABD gibi belirsiz ittifaklar harici kesin olarak 7-8 ve daha fazla ittifağımız var. İslam ordusu, NATO vs. vs.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla bizim şu an Rusya'dan ve Ermenistandan başka bir düşmanımız olduğunu sanmıyorum. Rusya'nın yanındakilerde (Çin, Ermenistan vs.) Ermenistan tamam bize saldırır ama Çin, Amerika'ya saldıracak :D Bizim yanımızda olurdu Çin ama bizim yanımıza ABD'nin geldiğini görünce fırsattan istifade hemen ABD'ye karşı o tarafa geçti. Yoksa bize emin ol Ermenistan ve Rusya'dan başka hiçbir ülke saldırmaya kalkamaz. Rusya'nın 2-3 İttifakı var. Bizim ABD gibi belirsiz ittifaklar harici kesin olarak 7-8 ve daha fazla ittifağımız var. İslam ordusu, NATO vs. vs.

Nato'nun ve ABD'nin bizim yanımızda olmasının tek sebebi Rusya ve Avrupa arasında tampon bölge oluşturmak. 2. dünya savaşındaki Polonya şu anda biziz, bundan dolayı da ilk tahrip olacak ülke biziz. İslam ordusunu da arkana alma derim. Arabistanlı Lawrence gibi bir adamın arkasına takılmış bir güruh onlar. Üstelik eğer askerini Rus toprağına çıkartmak gibi bir niyetin varsa ben daha bir şey demiyorum. (Bkz. Hitler/ Bkz. Napolyon)

Tarih bilgisi olmayan siyasetçi canlar için: Polonya 2. dünya savaşında tampon bölgeydi. savaş ilan edilmeden almanlar tarafından ihlak edildi.
Arabistanlı Lawrence Arap birliklerini arkasına alıp Osmanlı'ya (Halife'ye) karşı savaştı.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke savaşın barışçıl olduğu bir döneme girsek :( ne gerek var onu bunu öldürmeye bu tanklardan silahlardan nefret ediyorum çok mu zor bayıltıcılar ile olması bu savaşların

Filler tepişirken olan çimenlere olur ve endüstrinin bir kısmının silah sanayiine akması gerekir (Çünkü PARA VE GÜÇ MUAHAHAHAHA), bunun için de talep gerekir. Talep nasıl oluşur ? Büyük sürpriz!!!! SAVAŞ. İnsanlar zaten sürekli ürüyor, ppsshhh biz silahımızı satalım dimi :)

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nato'nun ve ABD'nin bizim yanımızda olmasının tek sebebi Rusya ve Avrupa arasında tampon bölge oluşturmak. 2. dünya savaşındaki Polonya şu anda biziz, bundan dolayı da ilk tahrip olacak ülke biziz. İslam ordusunu da arkana alma derim. Arabistanlı Lawrence gibi bir adamın arkasına takılmış bir güruh onlar. Üstelik eğer askerini Rus toprağına çıkartmak gibi bir niyetin varsa ben daha bir şey demiyorum. (Bkz. Hitler/ Bkz. Napolyon)

Tarih bilgisi olmayan siyasetçi canlar için: Polonya 2. dünya savaşında tampon bölgeydi. savaş ilan edilmeden almanlar tarafından ihlak edildi.
Arabistanlı Lawrence Arap birliklerini arkasına alıp Osmanlı'ya (Halife'ye) karşı savaştı.
Tarihte ki zihniyetle şu an ki zihniyeti bir tutmamak lazım. Cahiliye Dönemiyle şu an ki dönemi bir tutmak gibi oluyor yoksa.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tarihte ki zihniyetle şu an ki zihniyeti bir tutmamak lazım. Cahiliye Dönemiyle şu an ki dönemi bir tutmak gibi oluyor yoksa.

tarihin akışının değişmez fundamentalleri vardır. Bu değişmez fundamentaller sürekli tekrar eder. Oyuncular değişir. Bu konuyu açıklayacak vaktim ve ilgim olsaydı sıralardım tekerrür eden hadiseleri fakat şu anda Detaylı tarih bilgisine sahip olmadığını var sayarak küçük bir örnek verip gideceğim: Eğer Hitler tarihten ders almış bir insan olsaydı Rusya topraklarına girmezdi.

Tarih biliminin şu adam gömdüğümün dünyasında araştırılmasının tek sebebi de zaten ilerde aynı saçma yanlışlara düşmemek. Heyecanlı gençlik sonunu düşünen kahraman olamaz prensibinden yürüdüğü için sürekli "Harp edek, vurak kırak huzaahğağağdsağd" kafasında. Yanlışlara düşmeyin kardeşler.

War is not about who is right, it is about who is left

Diye bir söz okudum bir yerden, kimin olduğunu bilen varsa (Çok küçük ihtimal) şey yapsın.