aradigim kitleyi bulamiyorum bu daha buyuk bi sorun ama :/Sistemlerden çok alttaki reklam dikkatimi çekti implant mı yaptırsak.
aradigim kitleyi bulamiyorum bu daha buyuk bi sorun ama :/
ironiyi hala anlamiyor olusun beni daha fazla deli ediyorGelişmiş sunucular zaten pek rağbet görmüyor önemli olan op olması veya yetki vermen.
ironiyi hala anlamiyor olusun beni daha fazla deli ediyor
aaa illa anlatiyim mi, sunucu ozelliklerinde implant yapildiga dair reklam var, hani hani hani anladin sen onuİroni olduğuna dair bir şey koymamışsın ki ironiyi anlayalım. Gayet ciddi bir konu.
aaa illa anlatiyim mi, sunucu ozelliklerinde implant yapildiga dair reklam var, hani hani hani anladin sen onu
ejder binme ve ejder boss un lisansı tapusu falanmı var sizdeAnlaşılan benim konum üzerinden 2 adet sistemi alıp kendince konu açmaya kalkmışsın yada bu tarz bir sistemi yapamıcak kapasiteleri yok tarzı bir düşünce içine girmişsin
Bugün açılan her sunucu birbiriyle aynı eklentileri kullanmakta peki bu kişilere lisansını soruyormusunuz yoksa iş olsun diyemi yazıyorsunuzejder binme ve ejder boss un lisansı tapusu falanmı var sizde
sadece merak
bu sistemi daha önce 20 kişi ile birlikte denedik hiç lag sorunu yaşamadıkironi bir yana ne lag yapar bu sistem be. düşünsenize 5 kişi aynı anda ejderhayı summonlayıp üstüne biniyor. server dayanmaz oyuncular çok şikayet eder kaldırın şu lanet olasıca şeyleri derler
oo siz hala anlamıyorsunuz ve beni daha fazla cringe ediyorsunuz bide konusundan ss aldığım arkadaş bile ciddi konuşuyor.
bkz.(konu-dışı)
espri niyetine sunucu özelliklerinde lazerli implant yapıldığını görünce şaka yapıyım dedim bu nasıl bir anlayıştır efenim
forumun zeka ve espri anlayış seviyesi ne zaman artıcak acaba, sıkılmaya başladım burada