Son Zamanlarda Çalınan/Kapanan Premiumlar Hakkında

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bilmiyordum bilgilendirdigin için teşekkürler[DOUBLEPOST=1397928322,1397928154][/DOUBLEPOST]
Crack li de bug lar oluyor sık sık crash veriyor nadiren de Mob spawn lanma veya maden sorunu yaşatıyor
Ama bunlar indirdigin siteye bağlı
Hem premium olunca bi çok şey kolaylaşıyor servere girme skin değişme gibi
Ama yinede sen bilirsin
ama adam haklı 65 TL yi ben vermem zaten almamada izin vermiyor
Bildiğin Gift code varsa tabi :D

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında team extreme %0 sorunla çalışıyor.Ancak premium gerçekten çok hoş :3

Minecrafta hergün girdiğinizde premium olmak MCSG ye hypixele girmek ...

Yada kendine özel ayrıcalıklar var.Mesela ben çok sevdiğim u-kab gamingle daha iyi tanıştım gibi ayrıca canlı yayınlarada girebiliyoruz :)

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında team extreme %0 sorunla çalışıyor.Ancak premium gerçekten çok hoş :3

Minecrafta hergün girdiğinizde premium olmak MCSG ye hypixele girmek ...

Yada kendine özel ayrıcalıklar var.Mesela ben çok sevdiğim u-kab gamingle daha iyi tanıştım gibi ayrıca canlı yayınlarada girebiliyoruz :)
Ya bendede para var izin yok :( Sende Gift code varsa :D verebilirsin :D

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Maalesef kendime zor buldum para varsa ininal al kredi kartı boş iş internetten alışverişin en güvenli yolu ininal bence.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum , ininal kart master kartın resmi bir kartı yani %%0 dolandırıcılık yani nasıl bi vista ' nın kartı yada paypal varsa buda öyle bir şey.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beğenen herkese teşekkür ediyorum :3 Ayrıca yorum yapmak bu konu için daha önemli premium alacak arkadaşlar için.

Despotables

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sakın Böyle Şeylere İnanmayın Gidin 65 Tl Biriktirin Migros,Tansaş,PTT Şubelerinden ininal kart çıkartın ücreti 5 tl dir Bununlada Minecrafta Atın Kafanız Rahat Ohhh.. Ayrıca Minecraft şuanda 59,06 Tl

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama artıyor geçen günlerde 70 TL ye kadar vardı.[DOUBLEPOST=1399029285,1398704016][/DOUBLEPOST]Güncelliğe sahip çıkalım komşumuz oluyorda o bizim

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch Derki: ''Minecraft'ı 20 € ye almayıp gidip başka güvensiz yerlerde satanlardan alanlar, onlardan gidip 5-10 $ lık almış olup premium oynadığınızı zannedenler. Yanılıyorsunuz. Siz Hâlâ Cracksınız ve bunu asla unutmayın. O paranızı iade etmediyseler size geçmiş olsun. Benim oyunumu oynamaya hakkınız yoktur.''

ibret olsun satanlara

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sakın Böyle Şeylere İnanmayın Gidin 65 Tl Biriktirin Migros,Tansaş,PTT Şubelerinden ininal kart çıkartın ücreti 5 tl dir Bununlada Minecrafta Atın Kafanız Rahat Ohhh.. Ayrıca Minecraft şuanda 59,06 Tl
Oha Notch 5 tl indirim yapmıs :o[DOUBLEPOST=1403377585,1403377542][/DOUBLEPOST]
Notch Derki: ''Minecraft'ı 20 € ye almayıp gidip başka güvensiz yerlerde satanlardan alanlar, onlardan gidip 5-10 $ lık almış olup premium oynadığınızı zannedenler. Yanılıyorsunuz. Siz Hâlâ Cracksınız ve bunu asla unutmayın. O paranızı iade etmediyseler size geçmiş olsun. Benim oyunumu oynamaya hakkınız yoktur.''

ibret olsun satanlara
Ve Uyanın demiş Notch... Uyanın ve Benden Premium alın .! :D:D