Son zamanlarda içimde oluşan "para kasma" duygusu

ZorinTRz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beyler 11. sınıfın ikinci dönemi başladığından ve YGS'ye çalışmaya başladığımdan beri hayattan kopmuş gibi hissediyorum. Zaten kopmuş durumdaydım güçsüz bir şekilde dayanmaya çalışan minik biir bağ daha koptu. Ama içimde feci şekilde para kasma duygusu var. Ne zaman bir şey düşünsem bu düşündüğüm şey ya para ya da para oluyor. Sevgili, eğlenmek, sosyal hayat ve benzeri.. şeyleri çöpe atıp köpek gibi para kasmak istiyorum. Paranın beni kölesi yaptığını düşünüyorum. Henüz onu elimle tutamasam bile, göremesem bile benim ruhumu çektiğini hissediyorum. Bu normal bir şey mi? Bence değil. Ama para kasmak normal bir şey. Nasıl para kasılınır? Para en çok nerede düşer? En çok neler para eder?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bak sana çok iyi bi tavsiye vericem. İlk sorun para en çok nerde düşer?. Tabikide bunun cevabı warp lapistir güzel kardeşim. Çatır çatır lapis kasıyosun üstüne diamond falanda düşüyor bunları bi güzel satıyosun ve hiçbişey yapmana gerekde yok otomatik satılıyor. En çok neler para eder dersende lapis iyi bir para kaynağıdır ama p800 setleride cidden iyi fiyatlara satabilirsin. Ama yinede aman diyim bu çok mantıklı bir şey değil ha o kadar rütbe falan atlıyosun ama sonunda hiçbişey yapmadan sunucudan ayrılıyosun pek hoş bi düzen değil tavsiye etmem o kadar.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Part time işlerde çalış kölelik yapıp aylık 600 - 700 civari bir maaş alırsın.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
YGS çalışıp para kasmak. Daha kısa bir şaka duymadım galiba. Olsa olsa paralı soru çöz millete, başka türlü ikisi bir arada gitmez. (Hedefin "150 barajını geçsem yeter." ise bilemem.)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şu an zaten para kasıyorsun, kendini biraz motive et ve YGS & LYS ye daha fazla çalış bende 11. sınıfım yakında başlayacağım , ama her 11.sınıfta bu yaşanıyor bence (en azından çoğunda) çünkü girilen ortamlar yapılan eğlenceler büyüyor ve gerektirdiği para miktarı da aynı oranla büyüyor.

ZorinTRz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
YGS çalışıp para kasmak. Daha kısa bir şaka duymadım galiba. Olsa olsa paralı soru çöz millete, başka türlü ikisi bir arada gitmez. (Hedefin "150 barajını geçsem yeter." ise bilemem.)
Üniversiteye başladığımda başlayacağım para kasmaya. Ama para kasabileceğim iyi bir kaynak bulursam(ya da o beni bulursa){ya da ben yaratırsam} YGS'yi bırakabilirim belki. Hedef medef yok, bam bam bam.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Üniversiteye başladığımda başlayacağım para kasmaya. Ama para kasabileceğim iyi bir kaynak bulursam(ya da o beni bulursa){ya da ben yaratırsam} YGS'yi bırakabilirim belki. Hedef medef yok, bam bam bam.
İşte Türkiye ' de bu yaptığın saçma olur.Para kazanmak için çok kötü yollar dışında çalışmaktan başka çaren yok.Onun yerine Amerika , Fransa gibi ekonomisi yüksek ülkelere gidebilirsin.Mesela ben yazın Fransa ve muhtemelen Amerika ya gideceğim 2 sindede çalışacağım.Türkiyeye 10.000 TL gibi bir gelebilirim *eğer çalışırsam* fakat bunu Türkiye de yapman imkansıza yakın 8 saat çalışsan bile çok az maaş alıyorsun çoğu zaman.

ZorinTRz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İşte Türkiye ' de bu yaptığın saçma olur.Para kazanmak için çok kötü yollar dışında çalışmaktan başka çaren yok.Onun yerine Amerika , Fransa gibi ekonomisi yüksek ülkelere gidebilirsin.Mesela ben yazın Fransa ve muhtemelen Amerika ya gideceğim 2 sindede çalışacağım.Türkiyeye 10.000 TL gibi bir gelebilirim *eğer çalışırsam* fakat bunu Türkiye de yapman imkansıza yakın 8 saat çalışsan bile çok az maaş alıyorsun çoğu zaman.
O yüzden YGS kasıyorum.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
yoldakilerden 5k, 5k isteyebilirsin.. Bazen bu yöntemle değişik itemlerde çıktığı doğrudur. "5k yok, şunu al" türünden.
---
Konuya ciddi değinecek olursam okulun olduğu için part time çalışacak şekilde basit bir iş bulabilirsin kendine.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam gireceksin bir lapisli sunucuya, isteyeceksin önünden gelen 5k, 10k falan.
Sonra çok paran olacak, sunucunun en zengini olacan.
Kurucuya paramı çekmek istiyorum diyecen, parayı banka hesabına aktaracak ve çekeceksin.
İş bitti, kastığın paran hayırlı olsun.