SonAtes-Network - HUB SPAWN - %90 Bitti!

Nasıl olmuş?

• Muazzam olmuş tebrikler.

Kullanılan: 3 25.0%
  • İyi olmuş, başarılı.

• Biraz geliştirilmeli.

• Kötü olmuş.

• Kullanılan toplam oy
    12

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum severler, benim bir sunucum var survival biz bu sunucumuzda gerektiğimiz kadar gelirimiz sağladık ve bu gelirlimizle hub sunucu açmaya karar verdik.Hub sunucumuzun için bir AnaLobi lazımdı ve biz bunu yaptık sizlere sunmak istedim, yorumlarınızı esirgemeyin!

HARİTAYİ YAPANLAR;
@Greyder

@Klorobenzen
HUB SPAWN KARELER ;

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!

Son düzenleme:

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yerdeki blok kum sanırım tam ayır edemiyorum başka blocklar koyup denermsn . daha hoş olabilir. köşelere ağaç yerine mimarisi güzel olan bi arkadaştan heykel falan yapın daha güzel olabilir yani.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel ama çok düz yani haritayi ortadan ikiye bölersen 2 köşede ayni dekorasyonlar vb şeyler ekleyebilirsin

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel ama çok düz yani haritayi ortadan ikiye bölersen 2 köşede ayni dekorasyonlar vb şeyler ekleyebilirsin
Cok hoş olmuş la :D acayip begendim
yerdeki blok kum sanırım tam ayır edemiyorum başka blocklar koyup denermsn . daha hoş olabilir. köşelere ağaç yerine mimarisi güzel olan bi arkadaştan heykel falan yapın daha güzel olabilir yani.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Güzel olmuş ama zemini öyle düz kum (veya kumtaşı tam belli olmuyo) olarak bırakmasaydın daha iyiydi, birde o duvarları 3-4 blok yüksek yapsan daha ihtişamlı olurdu.
B)B)B)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Gelişme Var :p

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baştaki resimlere bakınca hiç güzel bir şey çıkaçakmış gibi durmuyor. Fakat gerçekten güzel olmuş çok hoş duruyor.