SonHükümdar Yeniden Aktif! | 1.7-1.8 | Survival Games | Faction | SkyBlock | PvP | Creative |

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kimse sunucumuzda hile açamaz. Serverimizde bir tane bile hile bulumazsınız :)

Bu nasıl bir iddia sunucu gerçekten para amaçlı açılan kalitesiz çoğu yeri alıntı bir sunucu.Yetkililer ilgisiz terbiyesiz ve bencil oldukları kadar küstahlar.

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen kardesim bazı insanlar anlamıyo işte kurucuya yüklenmis oda artık küfür etmis D:
:D adam 10 TL'yle herşeyi alabileceğini saniyor[DOUBLEPOST=1439893659,1439893435][/DOUBLEPOST]
kimse sunucumuzda hile açamaz. Serverimizde bir tane bile hile bulumazsınız :)

Bu nasıl bir iddia sunucu gerçekten para amaçlı açılan kalitesiz çoğu yeri alıntı bir sunucu.Yetkililer ilgisiz terbiyesiz ve bencil oldukları kadar küstahlar.
alıntı yerlerin fotoğraflarını atın lütfen. para amaçlı dedin serverlere vip'ler abartı olur serverde abartı bir şey göremiyorum

altaylı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aleovera pazarlık yapmak istemiş. Ancak admin direk küfür etmiş gerçektende yaşları küçükmüş bu arkadaşların. 5 kuruş etmez bir servermiş. resimler için teşekkürler aleovera.

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Sunucu berbat ötesi kurucular beni tehdit ediyor ''Batıhost geç sen sunucunu kapattırıcam'' sanki babasının host'u yaşım 25 diyip milleti kandıran , pluginler benim diyip diger sunucularda kurucu olmaya çalışan bir sunucu.

burakszvevo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Berbat degil abicim ağlama genç, Sunucularımızı taklit ediyorsunuz pluginleriniz maplarınız çalıntı boşa aglama çöküp duran bir sunucunun aglayan admini :) 15 yaşındasın dolandırmaya çalışma milleti[DOUBLEPOST=1440409143,1440409086][/DOUBLEPOST]Sunucusu Çöküp adamlara vip satıp vipini vermeyen MRJli aglama Dileniyorsunuz BATIYA GEÇİCEZ VİP ALIN VİP ALIN BORÇ VERİN AGA VDS VER YETKİ vereyim diyen aptallarsınız kalitemiz ortada boşa aglamayın :)

BaranArslanMRJ

En iyi cevaplar
0
Berbat degil abicim ağlama genç, Sunucularımızı taklit ediyorsunuz pluginleriniz maplarınız çalıntı boşa aglama çöküp duran bir sunucunun aglayan admini :) 15 yaşındasın dolandırmaya çalışma milleti[DOUBLEPOST=1440409143,1440409086][/DOUBLEPOST]Sunucusu Çöküp adamlara vip satıp vipini vermeyen MRJli aglama Dileniyorsunuz BATIYA GEÇİCEZ VİP ALIN VİP ALIN BORÇ VERİN AGA VDS VER YETKİ vereyim diyen aptallarsınız kalitemiz ortada boşa aglamayın :)
1.Olarak : Maplarımız çalıntı değil bizzat sen kendin verdin çalıntının ne demek olduğunu ögren gel.
2.Olarak : Sunucumuz son 3 gündür çöküyor onun sebebi ise RAM yetersizliği.BatıHost geçince sorun biticek.
3.Olarak : Biz VIP alan arkadaşlarımızın VIP'sini vermemek gibi bir durum yapmadık öyle bir sorun olursa direk BatıHost ilgileniyor zaten benim bildiğim kadarıyla.
4.Olarak : ''BATIYA GEÇİCEZ VİP ALIN VİP ALIN BORÇ VERİN AGA VDS VER YETKİ vereyim'' diye bir kelime demedik.Demişsek bilene en fazla diyeçeğimiz kelime : VIP alarak bize destek çıkabilirsiniz.Demişizdir.

burakszvevo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üzül mapı ben verdim fakat BİZE AİTTİR DİGERLERİ SAHTEDİr diyerek telif hakkı suçu işlediniz bakalım neler olacak genç

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Sunucu berbat ötesi kurucular beni tehdit ediyor ''Batıhost geç sen sunucunu kapattırıcam'' sanki babasının host'u yaşım 25 diyip milleti kandıran , pluginler benim diyip diger sunucularda kurucu olmaya çalışan bir sunucu.

Dediklerinde haklısın kimi paralı pluginler kimide parasız pluginler hepsi mevcut pluginlerdir. Kurucular haricinde server güzel ama kurucular kendini değiştirirse server tutulur.

[DOUBLEPOST=1440430750,1440430484][/DOUBLEPOST]Herhangi minecraft sunucusu satan bir hostingden sunucu kiralamış iseniz o sunucu içinde yaptığınız her şey hosting şirketinize aittir. hiçbir şekilde tescil alamazsınız vip satışlarınız bile yasaktır. Yasal işlem başlatılırsa vergi vermemekten ceza alırsınız. Eğer kendinize ait VDS makinanız var ise onu 1500 TL ye tescilleyip herşeyi kendi üzerinize yapabilirsiniz bunun için yaş sınırı +18 dir (yani yetişkinler). Eğer VDS yine size ait değilse onuda kiralıyor iseniz yine hiçbir şekilde tescil söz konusu değildir. Buraya gelip her şey benim diye insanları kandırmanıza gerek yoktur (öle ise VDS size ait ise belgeleri ile yasal işlem başlatabilirsiniz "Dava açma miktarı genelde 500tl")
Iyi forumlar dilerim.[DOUBLEPOST=1440431085][/DOUBLEPOST]

Sizin bu şekil aşalamalar yapmanız size [-] puana mâl olur. Iyi forumlar dilerim.

BaranArslanMRJ

En iyi cevaplar
0
Üzül mapı ben verdim fakat BİZE AİTTİR DİGERLERİ SAHTEDİr diyerek telif hakkı suçu işlediniz bakalım neler olacak genç
''Bize aittir digerleri sahtedir'' diye ben öyle bir şey yazmadım sen artık bana telif vermek için yalandan kendi başını belaya sokucaksın.[DOUBLEPOST=1440486140,1440433289][/DOUBLEPOST]Skypede millete nediyor bakın :) Benim nitrado sunucumu burak kapatıyormuş :) Bir de yaşım 25 diyip geçiniyor senin beyin yaşın 12 kardeşim.
kapatılacak o zaten
kapattırdım
ntradoyu
cöküyordu swleriniz
batıya
geçin
plleri de alayımsadhs
BurakSZ, Dün 10:14