aynen kardesim bazı insanlar anlamıyo işte kurucuya yüklenmis oda artık küfür etmis D:
alıntı yerlerin fotoğraflarını atın lütfen. para amaçlı dedin serverlere vip'ler abartı olur serverde abartı bir şey göremiyorumkimse sunucumuzda hile açamaz. Serverimizde bir tane bile hile bulumazsınız
Bu nasıl bir iddia sunucu gerçekten para amaçlı açılan kalitesiz çoğu yeri alıntı bir sunucu.Yetkililer ilgisiz terbiyesiz ve bencil oldukları kadar küstahlar.
bence sen aleovera sınAleovera pazarlık yapmak istemiş. Ancak admin direk küfür etmiş gerçektende yaşları küçükmüş bu arkadaşların. 5 kuruş etmez bir servermiş. resimler için teşekkürler aleovera.
aynen kardeşimbence sen aleovera sın:/
sonhukumdar seninmi ?aynen kardeşim![]()
hayirsonhukumdar seninmi ?
1.Olarak : Maplarımız çalıntı değil bizzat sen kendin verdin çalıntının ne demek olduğunu ögren gel.Berbat degil abicim ağlama genç, Sunucularımızı taklit ediyorsunuz pluginleriniz maplarınız çalıntı boşa aglama çöküp duran bir sunucunun aglayan admini15 yaşındasın dolandırmaya çalışma milleti[DOUBLEPOST=1440409143,1440409086][/DOUBLEPOST]Sunucusu Çöküp adamlara vip satıp vipini vermeyen MRJli aglama Dileniyorsunuz BATIYA GEÇİCEZ VİP ALIN VİP ALIN BORÇ VERİN AGA VDS VER YETKİ vereyim diyen aptallarsınız kalitemiz ortada boşa aglamayın
![]()
Sunucu berbat ötesi kurucular beni tehdit ediyor ''Batıhost geç sen sunucunu kapattırıcam'' sanki babasının host'u yaşım 25 diyip milleti kandıran , pluginler benim diyip diger sunucularda kurucu olmaya çalışan bir sunucu.
Berbat degil abicim ağlama genç, Sunucularımızı taklit ediyorsunuz pluginleriniz maplarınız çalıntı boşa aglama çöküp duran bir sunucunun aglayan admini15 yaşındasın dolandırmaya çalışma milleti[DOUBLEPOST=1440409143,1440409086][/DOUBLEPOST]Sunucusu Çöküp adamlara vip satıp vipini vermeyen MRJli aglama Dileniyorsunuz BATIYA GEÇİCEZ VİP ALIN VİP ALIN BORÇ VERİN AGA VDS VER YETKİ vereyim diyen aptallarsınız kalitemiz ortada boşa aglamayın
![]()
''Bize aittir digerleri sahtedir'' diye ben öyle bir şey yazmadım sen artık bana telif vermek için yalandan kendi başını belaya sokucaksın.[DOUBLEPOST=1440486140,1440433289][/DOUBLEPOST]Skypede millete nediyor bakınÜzül mapı ben verdim fakat BİZE AİTTİR DİGERLERİ SAHTEDİr diyerek telif hakkı suçu işlediniz bakalım neler olacak genç