Sonic EXE Versiyon 666 Çıktı! (Garip bir versiyon)

Sonic.EXE Versiyon 666'yı nasıl buldunuz?

• Güzeldi.

Kullanılan: 1 50.0%
  • Eh işte.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötüydü.

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
pardon aceleden fazla 6 yazmışım :D

Öyleymiş. Aslında hikayesini bilmeden korkunç olmuyor. Asıl korkunç yanı hikayesi.

Böyle bir oyunun korkunç olmasını beklemezsiniz heralde B)

Resimler:

Son resim dışında korkunç değil bence. Oyunda bu son resimde tüylerini hissediyorsunuz. Ve her an ekrandan fırlayacak gibi hissediyorsunuz. Asıl korkunç yanı burası bence.
Tek tek resimlere baktım sonuncuya gelince bir an irkildim.Korkunçlu karı görmüşe döndüm

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
owhwhwhhwhwhwhwwhwhwhwhhwhhhw (titrer) her seferinde aynı şey oluyorsa neden oynatıyorlar. nasıl olsa ölecek o karakterler.Boşuna yapılmış ancak korkutucu owhhwhwhw :(

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
owhwhwhhwhwhwhwwhwhwhwhhwhhhw (titrer) her seferinde aynı şey oluyorsa neden oynatıyorlar. nasıl olsa ölecek o karakterler.Boşuna yapılmış ancak korkutucu owhhwhwhw :(

ayrıca bazen adamlar da kayboluyor veya çıldırıyor. Şu ana kadar Kyle ve Tom kaybolmuş. Şu anda adamlar ortada yok. Bazı insanlar da sonunda çıldırıyor. Kafayı üşütüyor. Her yerde soniği görüyorlar, depresyona giriyorlar. Tedavi oluyorlar. (öyle zannediyorlar aslında, tedavisi yok.) Ben de öyle oldum. Sadece delirmedim o kadar. Ama rüyamda hep onu görüyorum. Bu gibi olaylar yüzünden uyumak istemiyor bazıları. Mesela bu:

Sonuna bak. Adam ona benzemiş. Tabi ki bu montaj. Ama bazıları da ******* edecek derece depresyona giriyor.