Sonic.EXE'yi Görseydiniz Ne Yapardınız?

Kamerada Sonic.exe'yi gördünüz, sonra karşınıza Sonic.exe çıktı. Ne yaparsınız?

• Kaçardım. (Sonic.exe ışıktan bile daha hızlıdır.)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben olsam mantity 31 i çağırır kendisinden suarez sanic.exe ve entity eren karışımı bir varlık yapmasını isterim ondan sonra manuarezeren31.exe ortaya çıkar ve sonic.exeyi yenerim B)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bu arada Sonic.exe,tamam eğleniyor olabilirsin de bu yaptığın bayağı büyük bir saçmalık.Madem yenilmiyor niye bizi yoruyorsun ? :D Her cevaba "Sonic.exe sizi yer." diye cevap veriyorsun biraz saçma olmuyor mu :p

MrMestria

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Entity Eren'i çağırırdım.
Abi entity ereni dün serverde gördüm.ACH aldım ilk Found A Entity Eren diye.Sonra altta Eren yazısı geçti.Sonra 63 stayla sövmeye basladı.Sonra Ereeen Ereeeen diye sesler geldi.Pc yi kapadım pencereden asagi attım.Adamın kafasına geldi.Komaya girdi adam.Nese ben kactım polisten felan.Sonra mexicada bi net kafeye oturdum inecrafta girdim entity eren bu sefer karsıma cıktı sövdü.Pc yi niye asagi atıyon diye.Sen nereden biliyon dedim.Entity Ereni ben olusturdum dedi.Hayatım burkuldu.Günlerce düsündüm neden ölmedi diye.Gün gectikce cıldırdım.Sonum deliler hastanesinin yanındaki mezarda Fatiha okurken tepede kafama silah dayamıs adamın sniper ile öldürülüp belindeki bıçağın kafaa saplanması idi.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Çok basit düşünüyorsunuz :(
İlk olarak elinize bir mini tv alıyorsunuz sonra hentaüyü açıyorsunuz hentaüyü gören sonic bilmem nesi geliyor baka kalıyor kendinden geçiyor hipnoz oluyor wefad oluyor ve bitti :(

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanic.exe yorulur ve sonic.exe onu da yer. Craftman de ordusuyla beraber zaten sonic.exe nin midesinde.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bağlama da kırılır ve Sonic.exe kovalamaya başlar ve yakalayıp midesine indirir.

Sıradaki?[DOUBLEPOST=1422167249,1422164823][/DOUBLEPOST]
Ben olsam mantity 31 i çağırır kendisinden suarez sanic.exe ve entity eren karışımı bir varlık yapmasını isterim ondan sonra manuarezeren31.exe ortaya çıkar ve sonic.exeyi yenerim B)

1- Suarez ve Sanic.exe de Sonic.exe'nin midesine çoktan indi. Hatta Suarez sindirildi bile :)
2- Birleşme bozuldu ve Sonic.exe mantity 31'i de yer.

Canerimi çağırırdım o döverdi :(

*5 saniye sonra...*

Caner de Sonic.exe'nin midesine iner.[DOUBLEPOST=1422167894][/DOUBLEPOST]
Önce selam verirdim daha sonra Allah razı olsun senden Sonic gel hadi şu malikanenin kasasını beraber açalım bütün paraları alalım.Polislere ben kamera kayıtlarını göstereyim sonici tutuklasınalr biz beraber gidelim Las Vegasa hayatımızı yaşayalım.Hiç istememişmiydin sende ünlü kumarhanelerde Sonic gibi altın heykelinin bulunmasını falan? Artık mümkün k**um Amy'i bile ayarlarsın Evellallah hadi hazırlan gidelim.
--No Problem--

Sonic.EXE: Amy'i istemiyorum :D Altından nefret ederim.

Ve artık sen de Sonic.exe'nin midesindesin.