SONMİLAS | Sizlere veda ediyorrr! The End 2017.

Sunucu hoşuma,

• Gitti

Kullanılan: 5 41.7%
  • Gitmedi

Kullanılan: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Tarık Hacıoğlu

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu klas (kendi görüşüm).
Diğerlerinden farklı ve göze batıyor diyenler,
konu da sunucuya ait görsel yok, bilgi az. Bu konunun neresi göze batıyor onu anlamadım.
Ha kurucuya yönelik yapmıyorum bu yorumu,
üyelere karşılık.
Evet Emir çok kaliteli sunucular açtı, çokta kaliteli oyuncu çekti.
Ramazan ayında gece saat 3'te bile 90 kişi vardı ki Türkiye de kendisini en iyi zanneden 124 rekoruyla anılan sunucu 15 kişi iken.
Konu tasarımını daha önce de kullanmıştınız bu tasarımınızda da kullanmanız, bilmiyorum ne kadar doğru olur, başarılarınızın devamını dilerim.
Umarım ki SonMilas#2'de ki gibi saldırılara uğramaz ve yolunuza devam edersiniz.
Konsept yine SM#2 gibi mi olucak bu arada?

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım diğer sunuculara yapılan saldırılar, eskide yaptığınız ve isminizi karalayan pislikler sizin bu emek vereceğiniz sunucuyu hüsrana uğratmaz. Herkes kendi kazdığını biçer derler ya, aynı o tarz olabilir. Bilmiyorum başarılı olabilirmisin fakat, artık MC piyasası durgun halde. İlk günlerde çekeceğin 50 - 100 online 2. hatta 2 saat sonrasında 20 - 15'e düşebiliyor. Bunları göz önüne alarak yapmalısın bu ii. Bununla beraber 1.7-1.8 Artık kullanılmamalısın. Yenilikçi olup, yeni sürümlere ayak uydurmalısın.

Başarılar.
Online sorunum olmaz benım kardeşlerim yanımda herzaman.

Sunucu klas (kendi görüşüm).
Diğerlerinden farklı ve göze batıyor diyenler,
konu da sunucuya ait görsel yok, bilgi az. Bu konunun neresi göze batıyor onu anlamadım.
Ha kurucuya yönelik yapmıyorum bu yorumu,
üyelere karşılık.
Evet Emir çok kaliteli sunucular açtı, çokta kaliteli oyuncu çekti.
Ramazan ayında gece saat 3'te bile 90 kişi vardı ki Türkiye de kendisini en iyi zanneden 124 rekoruyla anılan sunucu 15 kişi iken.
Konu tasarımını daha önce de kullanmıştınız bu tasarımınızda da kullanmanız, bilmiyorum ne kadar doğru olur, başarılarınızın devamını dilerim.
Umarım ki SonMilas#2'de ki gibi saldırılara uğramaz ve yolunuza devam edersiniz.
Konsept yine SM#2 gibi mi olucak bu arada?
Evet öyle olacak. Teşekkürler övgülerin için. Türkiye de en fazla aktif ve online benım sunucumdur fakeplayers la buralara gelenler değil. Benı sevenler oldugu sürece de öyle olacak.

### - Yama Notları (v0.2)- ###
Eski ve efsanevi sunucum SonMilas'a bu projeyle devam ettiriyorum ve sunucu ismi " SonMilas" olarak değiştiriliyor.

### - Yama Notları (v0.3)- ###
-/rehber eklendi! - rehber bilgi.
/vipbilgi eklendi! - vip bilgi.
/sakla - xp saklama.
/ping - ping gösterir.
/rutbe
Oyun parası ile vip Discord sunucumuz'da detaylı bilgileri var.

Buraya kadarmış.