SonOyuncu [1.8.9] Skyblock Abyss& Survival Titanyum & Mini Oyunlar & Özel Launcher ve Hile Koruması

Speaw

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin sunucunuz, SonOyuncu'dan sonra en berbat sunuculardan biri diyebilirim.Berbat demek istemezdim fakat, bu hub yada baska bir sekilde sunucu açanlar,sunucusunu çok övenleri görünce bi komiğime gidiyor :p Bir mc sunucusunda heyecan olmalı, sizi tatmin edebilmeli, koruyabildiği bir ciddiyeti olmalı bir markası olmalı, yenilikçi ve özgün olmalı.Ve bu tarz yorumlarada lütfen kötü bir cevap ile yaklasma seviyeni koru, kabullenmeyi bil..
Eğer sen, SonOyuncu'dan sonra sunucunu en iyi sunuculardan biri görebiliyorsan, şunu söylemek istiyorum, bunu unutmalısın.
Birde şu takım arkadaşındı sanırım @Hcyware ...Sunucusunun Türkiye'de en iyi 3. sunucusu seçildiğini söylüyor.

Ben SonOyuncu yandaşçısı değilim fakat haksızlığada yalanada hiçbirşekilde katlanamam, ben pucketin sonoyuncudan farksız olduğu günleri biliyorum.
O yüzden artık bırak sen konusmayı,Haketmediğiniz yerlerde kendinizi görmeyin.Egoist olmayın.
Şu forumda bi sana bi hcywareye bide pucketnw ye gıcık kapıyorum.
Peki cok kötü sunucu neden bu kadar tercih ediliyor? Ugraşmaya degmez insanlarsınız.

BayMole

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl la?! Daha forge yok!
Galiba ben bu hack dünyasını fazla hafife almışım...
Hemde çok fazla almışşın ben bile şaşırdım 1.8 in çıktığının etersi günü n*dus n*dus 1.8 İ yapıştırdı tek yaptığım hayretler içinde indirip test etmek oldu ve her zamanki gibi nefret ettim (***** sevmem resilence takılırım) ama 1.8 abi yani denecek bir şey yok ( ama merak etmeyin resilence yi sadece 1.7.9 optifine için kullanıyorum disable takılıyorum ama karşımda hack görürsem acımam aga pıçağı takarım (göze göz dişe diş hesabı)(ve derseniz ki neden düz opti indirmiyor bu eleman diye pc de olan bir sorundan dolayı indirdiğim optifine dosyası açılmıyor bir kez açıldı indirdim pc de 1.7.9 opti yüklü ama tıkladığımda ya oyun kapanıyor yada Crash veriyor ki gıcık bir durum isteyene de ekran paylaşımı açarım skype:ceyhun.ayson buyrun gelin hatta resilence nin güncellemesini de yapmıyorum yapmıyacam))
Nasıl la?! Daha forge yok!
Galiba ben bu hack dünyasını fazla hafife almışım...

Speaw

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Delete" tuşunu cok seviyorum arada bir bastıgım icin bi baktım site gitmiş o.o