rockstar01
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Aferin sana...Başarılarının devamını dilerim...![]()
Ban sistemi çok başarılı bir şekilde çalışıyor bizzat test ettim onayladım.![]()
Aferin sana...Başarılarının devamını dilerim...![]()
Ban sistemi çok başarılı bir şekilde çalışıyor bizzat test ettim onayladım.![]()
aç ve gör.KillAura'yı nasıl anlıyorsunuz?
Buna cevap olarak yalnızca sistemi kendiniz gözlemleyin diyebilirim. Sistemin ayrıntılarını açıklamam sisteme zarar verebilir.KillAura'yı nasıl anlıyorsunuz?
Java'yı yüklemek benim bilgisayarda kaç saat alıyor sen biliyor musunIt's top secret yani. ._. Deneyeyim bi merak ettim ._.
Korumalar hep bot*10 levellik hesabı adam niye bot yapsın ._.
Bak senin yanına belirli bi zamanda bir npc yolluyolar sonra eğer o npcyi killaura player olarak algılıyo ve saldırıyo ben hg oynarken hack nası oluyo merak ettim bi ara adam sıçradı yan tarafta oyuncu gördüm ve saniyesine banlandımKillAura'yı nasıl anlıyorsunuz?
Kardeşim sana bi tavsiye: Konu aç. İnsanlar burda sana bakmaz ama konu açarsan illa birileri bakar ve serverine gelir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaMerhaba Arkadaşlar.Bügün Sizlere Faction Serverimizi Tanıtacağız.
Serverde Başlıkta Görüldüğü Gibi Warplar Vardır.
Alım Vardır!!Alım Vardır!!(2 Admin,2 Rehber,2 Reklamcı)
Hamachi:
Ağ Adı:EğlenceliLeaf1,OrtakAnıl1,OrtakAnıl2,OrtakAnıl4,OrtakAnıl5
Şifre:123
(!!!Hepsinin Şifresi 123!!!)
Hepinizi Bekleriz......
IP:25.96.45.12
Eğer olay senin dedğin gibi ise kırılması çok çok kolay hala hack kullansaydım kırardım (çoğu hack hakkında bilgim vardır) (nasıl olduğunu söylemeyecem) ve birazda saçma adam canını kurtarmak için her şeye vurur o esnada npc ye gelmesi çok kolay boş yere ban yaniBen anladım sistemi. Belirli bi zamanda bir yanına npc yolluyolar kiilaura onu player olarak algılıyo ve vuruyo eğer vurursa banlıyo. Bi kaç yanlışım vardır elbet ama ben böyle bir şey olduğundan eminim çünkü bende hg oynarken banlandım![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1420294308,1420294074][/DOUBLEPOST]
Bak senin yanına belirli bi zamanda bir npc yolluyolar sonra eğer o npcyi killaura player olarak algılıyo ve saldırıyo ben hg oynarken hack nası oluyo merak ettim bi ara adam sıçradı yan tarafta oyuncu gördüm ve saniyesine banlandım:/
Bence böyle yanlışım varsa IRFN düzeltiversin ama ben buna benzer bişiy olduğundan eminim.
Sistem anlatıldığı gibi değil, kimse boş yere ban yemiyor. Ban yiyenlerle konuşabilirsiniz.Eğer olay senin dedğin gibi ise kırılması çok çok kolay hala hack kullansaydım kırardım (çoğu hack hakkında bilgim vardır) (nasıl olduğunu söylemeyecem) ve birazda saçma adam canını kurtarmak için her şeye vurur o esnada npc ye gelmesi çok kolay boş yere ban yani
Peki ban yediğimizde kişişel ban mı yiyoruz yoksa ip ban mı elimde 6 tane son oyuncu çarı var (arkadaşlar sağ olsun) ve 3 farklı ip ye sahibim ve sistemi test etmek istiyorum yakalanmayacağıma eminim (çok usta işi hack kullanırım şu güne kadar hackla girdiğim hiçbir maçta bana hack denmedi) ve eğer izniniz varsa sw nize hackla girip sisteminizi test etmek istiyorum bi kusuru varsa size söyleyeceğimden emin olunSistem anlatıldığı gibi değil, kimse boş yere ban yemiyor. Ban yiyenlerle konuşabilirsiniz.
Sistem anlatıldığı gibi değil, kimse boş yere ban yemiyor. Ban yiyenlerle konuşabilirsiniz.
Usta heçkırPeki ban yediğimizde kişişel ban mı yiyoruz yoksa ip ban mı elimde 6 tane son oyuncu çarı var (arkadaşlar sağ olsun) ve 3 farklı ip ye sahibim ve sistemi test etmek istiyorum yakalanmayacağıma eminim (çok usta işi hack kullanırım şu güne kadar hackla girdiğim hiçbir maçta bana hack denmedi) ve eğer izniniz varsa sw nize hackla girip sisteminizi test etmek istiyorum bi kusuru varsa size söyleyeceğimden emin olun
Benim bir farkım var ama ben izin istiyorum ve verilmeden kullanmamUsta heçkır@Zurinqun
Serveri çökertmeye amaçlı üye buna denirLütfen bi admin izin verebilirmi sistemi test etmeyi çok çok istiyorum