Sonoyuncu Launcher | C# & [Skript]

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası ben de yazılım okuyorum ve launcher yapması imkansız da değil. Ama ben sadece tasarıma yorum yapacağım çünkü gerçekten hoşuma gitti sade ve hoş bir tasarıma sahip. Butonların yuvarlak olması dışında iyidir hojdur.

Edit: derken edit olduğunu fark edip sözümü geri alıyorum.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Açıkçası ben de yazılım okuyorum ve launcher yapması imkansız da değil. Ama ben sadece tasarıma yorum yapacağım çünkü gerçekten hoşuma gitti sade ve hoş bir tasarıma sahip. Butonların yuvarlak olması dışında iyidir hojdur.

Edit: derken edit olduğunu fark edip sözümü geri alıyorum.

Bu fikre nerden kapıldın ?
Bunifu framework ile yaptım ve kolay bişeydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu fikre nerden kapıldın ?
Bunifu framework ile yaptım ve kolay bişeydi

Tasarımı senin yaptığını düşünmüştüm ama hazır sistem üzerinden düzenlemeye gitmişsin. Form tasarımından bahsediyorum. Üzerine 2 textbox 2 buton koyunca tasarım yapmış olmuyorsun. Direkt o butonun, textbox'ın görüntüsünden bahsediyorum.

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir fikir devamını getirmeni umuyorum. Hile koruması yapmaya zaman ayırmaktansa onu köklü çözmeyi düşünmek bana göre daha mantıklıdır.
Hile engellemek oyunda oyuncuların rahatlığınıda engellemek gibidir umarım daha iyi olur.​

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tasarımı senin yaptığını düşünmüştüm ama hazır sistem üzerinden düzenlemeye gitmişsin. Form tasarımından bahsediyorum. Üzerine 2 textbox 2 buton koyunca tasarım yapmış olmuyorsun. Direkt o butonun, textbox'ın görüntüsünden bahsediyorum.

Buton bunifu framework ve evet 0 projeden başlayıp arkaplan rengini ayarlayıp gittim %100 yapım bana ait

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bu tür şeylerin mümkün olması ne kadarda güzel. Umarım yakında her sunucu kendilerine ait Launcher kullanır. Bu sayede kaliteli ve kalitesiz sunucular ayrılır.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşte bu yüzden hile kontrolü launcher yerine client ile kontrol edilmeli.

@IRFN reyiz rez.

Doğruyu söylemek gerekirse java bilgim 0 ve bilmiyorum anlamıyorum. Clientin adını değiştirip girilebilir basit bi iş ama launcherin clienti değiştirilemez

Ayriyetten yaptığıma inanmayan arkadaşlarıma sesleniyorum ben size birşeyler inandırmak zorunda değilim kendi yaptığımı biliyorum ve böyle kalıcam istediğiniz kadar çamur atabilirsiniz devam edin kendinizi kandırabilirsiniz ama doğruyu kendim biliyorum o bana yeter çokta ahım şahım bi grafik yok programda hep 3 renk koduyla gittim ve uyumlu renkler renkleri adobenin color sitesinden aldım tüm zamanların en popüler renk kodlarından wolflu bi isimliydi. Dediğim gibi kafası çalışan her insan bunu hayal edip gerçek edebilir ve bu kimseyi ilgilendirmez. İyi forumlar

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Doğruyu söylemek gerekirse java bilgim 0 ve bilmiyorum anlamıyorum. Clientin adını değiştirip girilebilir basit bi iş ama launcherin clienti değiştirilemez

Ayriyetten yaptığıma inanmayan arkadaşlarıma sesleniyorum ben size birşeyler inandırmak zorunda değilim kendi yaptığımı biliyorum ve böyle kalıcam istediğiniz kadar çamur atabilirsiniz devam edin kendinizi kandırabilirsiniz ama doğruyu kendim biliyorum o bana yeter çokta ahım şahım bi grafik yok programda hep 3 renk koduyla gittim ve uyumlu renkler renkleri adobenin color sitesinden aldım tüm zamanların en popüler renk kodlarından wolflu bi isimliydi. Dediğim gibi kafası çalışan her insan bunu hayal edip gerçek edebilir ve bu kimseyi ilgilendirmez. İyi forumlar

Client sunucuya girerek package ve class isimlerini sunucudaki bilgiler ile karşılaştırırsın olay çözülür.
SO ekibi launcher işinin kurcalanacağını düşünmediği için çok fazla önlem almamışlar.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Client sunucuya girerek package ve class isimlerini sunucudaki bilgiler ile karşılaştırırsın olay çözülür.
SO ekibi launcher işinin kurcalanacağını düşünmediği için çok fazla önlem almamışlar.

Java bilgim 0 eğer yardım ederseniz birşeyler çıkar ortaya

lazusakaan123

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba bugün size insanın nasıl sınırları zorladığını göstermek istiyorum. Araştırmalar sonucu kendi amatör c# yeteneğim ve skriptimi birleştirip sonoyuncu launcher yani sonoyuncunun kendi verdiği programdan girilen server stilinde bir şey yaptım.
Kodları şuanda paylaşmayı düşünmüyorum. İleride belki :(

ilk olarak launcheri açmadan sunucuya girmeyi deneyelim.

gördüğünüz üzere sunucuya giriş yapılmıyor şimdi c# ile yazdığım programı açıp giriş yapayım
programın görüntüsü şöyle

Bilgilerimi girip giriş yaptığımda minecraft launcherimiz açılıyor ve tekrardan sunucuya girmeye çalışalım

Veee başardık sonuç olarak girdik siz şimdi diyeceksiniz arka planda yaptı whitelist falan. inananlar inanır imkanlı bir şey.
Önerileriniz ve görüşleriniz önemlidir lütfen 1 yorum bırakırsanız sevinirim
İyi Forumlar...

bu arada @Darkkandadr beğeneceğini umuyorum :)
knk bende yaptımda oyunu başlatma kodu nasıl yapıcam dc varsa eklermisin YoloMatrix#7389

aabbccdjava

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
merhaba bi soru sorcaktım da bu launcherlere normal minecraft ile nasıl gireriz mesela sonoyuncuya ben nasıl girerim normal mc den söyler misiniz kendi launcherimi yapıyorum da birkaç hile gördüm ve benim launcherimde hile açılmasını istemediğim için bu açığı kapatlakla uğraşacağım. benim bildiğim tek şey sunucu ile launcher arasında paket alışverişi oluyor ve paketler uyuşur ise sunucuya girilebiliyor peki ben bunu kendi launcherime nasıl yaparım ?

türkçeyi yeni öğrenmeye başladım da yanlış anlatmış olabilirim kusura bakmayın

Kuzii

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba bugün size insanın nasıl sınırları zorladığını göstermek istiyorum. Araştırmalar sonucu kendi amatör c# yeteneğim ve skriptimi birleştirip sonoyuncu launcher yani sonoyuncunun kendi verdiği programdan girilen server stilinde bir şey yaptım.

gördüğünüz üzere sunucuya giriş yapılmıyor şimdi c# ile yazdığım programı açıp giriş yapayım

Bilgilerimi girip giriş yaptığımda minecraft launcherimiz açılıyor ve tekrardan sunucuya girmeye çalışalım

Veee başardık sonuç olarak girdik siz şimdi diyeceksiniz arka planda yaptı whitelist falan. inananlar inanır imkanlı bir şey.
İyi Forumlar...

banada bçyle bi launcher yaparmısın yapmicaksanda bana ulaşıp söylersen sevinirim ama helal olsun çok güzel iyi forumlar :D

apofrozx

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

İyi Forumlar...