Sonoyuncu Lobiye Aktarılıyorsunuz

charizma4129

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi son oyuncuya ismimi şifremi griiyorum lobiye gönderiliyorsunuz diyor 30 DK Beklesem ginede lobiye yollamıyor bunun sebebi ne olabillir ?

Lütfen Arkadaşlar

charizma4129

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
akıllıminecraft kardeşi,m öyle olmuyor herkezde aynı sorun olmuş lobide bekliyolar lobiye gönderiliyorsunuz diyo ama göndermiyo

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman sunucudan kaynaklanan bir sorundur. SonOyuncuya başvurmanız sizin için daha yararlı bir sonuç çıkartacaktır.

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dediğiniz özellik "SonOyuncu" ekibinden bir üyenin
"AuthMe Reloaded" pluginine küçük eklenti yaparak ilk giriş yaptığında, belirlenmiş koordinatlara göndermesini sağladılar.
Sanıyorum ki kodlama sırasında bir açık bırakılmış olmalı.

Smineate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sende Bir Problem Var Diye Düşünüyorum Daha Bugün Girdim Ama Öyle Bir Problem Yoktu Gayette Oynadım.

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun sonoyuncudan kaynaklanıyodur yada yeni bir hesapla girmeyi dene

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Dediğiniz özellik "SonOyuncu" ekibinden bir üyenin
"AuthMe Reloaded" pluginine küçük eklenti yaparak ilk giriş yaptığında, belirlenmiş koordinatlara göndermesini sağladılar.
Sanıyorum ki kodlama sırasında bir açık bırakılmış olmalı.
Yok, kodlamada bir hata yok, özenle hazırladık, muhtemel tüm açıkları düşünerek kodladık.
Koordinatlara ışınlamıyor, giriş yapıldığında şifre doğru ise ana lobi sunucusuna gönderiyor oyuncuyu. Eğer o anlık lobi sunucusu kapalıysa, ki bu pek mümkün değil, @charizma4129 nickli arkadaşımız lobi serverından banlanmıştır. Bu nedenle aktarma yapılamıyordur. Kodları gözden geçirerek oyuncu banlı ise bunu belirtmesini sağlayacak bir şeyler yapabiliriz.[DOUBLEPOST=1388273778,1388273617][/DOUBLEPOST]
konu dışı bir soru ama .s sonoyuncudaki Mirramı tanıyan varmı ?? benim pre nickle üye olmuş adam
Sunucumuz herkese açık bir sunucu olduğundan, isteyen istediğinin kullanıcı adını alabiliyor. Zira ben de girdiğim birçok sunucuda kullanıcı adımın alındığını görüyorum. Eğer aktif olarak oynamayı düşünüyorsanız ve kullanıcı adınızı alan kişi aktif bir oyuncu değil ise karakteri size devredebiliriz. Yine de bunu ekiple görüşmek lazım, söz veremeyeceğim. Skype: irfantogluk eklerseniz durum hakkında konuşabiliriz.

Heroata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazın bi ara DonduranAtesin dikkatsizligi sonucu op olmuştum. Arkadasimla mapi dagittik, oyuna girince anama kufur eden bir ban yazısı çıkıyor. Ama bu bir intikamdı.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi