[SonOyuncu] Mine City(RPG) Den Kareler :) [Herkeze Acık Fotoğraf Paylaşma Konusu]

RizeCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Sizlerle Son Oyuncu Mine City RPG Bölümünde Arkadaşlarım İle Çektiğim Fotoları Paylaşmak İstedim :) Eğer Sizinde Paylaşmak İstediğiniz Fotolarınız Varsa Buraya Koyun :)

Her Hafta 20 Fotoğraf Daha Eklenecek :) Güncel Bir Konu Olacak !
Fotoğraflar Fazla Gelebilir Doğru Fazladır :sırıtmak:
Fotoğraflar :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bazı Fotoğraflara Yorum Yapmak İstiyorum xD Su Yanda Gördüğünüz Adam Kankam xD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tavuğa Dikkat :sırıtmak:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bu Resimler Biraz Eski xD

RizeCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ve ResimLerin Devamı (En Fazla 10 Resim Koyuluyor Parça Parça Vericem :S)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Publish[Kankam] Ve Kyle Nin İlk Karşılaştığı An xD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ En İyi Arkadaşlarımdan Biri :D(Chatları Okursanız xD Hep Komediyiz Hepimiz)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bizim Çete Toplantıda xD
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rubix(Hack Client) Açık Kalmış Hassss Sonum Geldi x( xD

Dip Not : Resimleri Çekerken Aydınlık Olsun Diye Yükledim !!! (FullBright)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bunları Oturtmak İçin Neler Çektim Ben 1!! Önemli Bir Resim O An Sw De 10 Kişi Vardı Çoğunu Oturtmuştum :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yeni Skinimle Ve Yine RubixClienti Gizlememişim :D Çete Fotoğrafımız xD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İron Man Bi Kıza Asılırken xD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kare Güneşin Batımı :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tusislav(Ortadaki Kız) Ve Korumaları :D

RizeCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Resimleri Biraz İlerletiyim Dedim Ve Bayağı Yenilere Geçtim :D Kankam Megiiii xD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mafyaların Toplantısına Şahitlik Ettim :o xD Deadpool Aralarında :o
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Arkada Hacı Murat Önde Kankam 71000 xD

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Megiiii Beni Tehdit Ediyodu :D (Söylemessen Öldürürüm) Sonra ee naber kanka :D Bu Arada Ben Nasılım :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SokuSaki Yine Değişmiş Nickini :D NordTribe Gitti :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Chata Bakınız Resimleri Çok Hızlı Çekiyorum :D Önceki Resmin Yazısı Hala Duruyor
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O.o.O Bu Kim Lan Arkasında Enderman Var Gözüne Bakmayın Gelir xD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ve Son Resimler Neesy Kankamın Yeni Skini (Yeni Nicki AgentYoung F1 De Çektiğim İcin Görünmüyor)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ve Son Resim :D Yüklemek 30 Dk Mi Aldı Hepsini Ayrıca Her Hafta 20 Resim Daha Yüklicem :)

RizeCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Fotolar 10 Tane Daha Atim Dedim İstiyenleri Çektim :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SaraD92 Bugla Otelin 1. Katına Girmeye Çalışırken xD
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ve İçeri Girdiğinde :sırıtmak:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anne Çocuk Uzanıyor :sırıtmak:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kedicik :sırıtmak:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aile Fotoğrafı xDDDDD
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------XDDDD
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ulan Bu O Kıza Asılan İron Man Deilmiydi Dur 1 DK |||||||||||||||||| AAA Dur Lan Deilmiş :sırıtmak: Başka Biri
Bu Kadar :sırıtmak: Bir Daki Hafta Yeni

Resimlerle Geleceğim[DOUBLEPOST=1379072730,1379072700][/DOUBLEPOST]
Irkçılığa hayır! (Creeper olan eleman ben)

71000 Knk Ne Irkcılığı Len :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1379072799][/DOUBLEPOST]
Chatteki konuşmalar ve hilen aqıor hanny qnq xdxd

Saol :sırıtmak: O Hileyi Sadece FullBright İcin Yükledim Resimlerdede Yardımcı Oldu umarım DonduranAtes Yanlış Anlamaz Görürse :s

RizeCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MehmetBurak Nickini Bana PM Olarak Verirsen Senide Alırız :D Zaten Resmini Çekmediğim Çok Arkadaşım Var :D

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uplayayım Dedim Konu Güzel Benimde Orda 2 knkam Var LEA Bilmemne Ismi Gamze Bide vsggor gibi biri var.

Sony Tablet S Cihazımdan Yolladım Mesajı Beğen Geç!

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Resimleri Biraz İlerletiyim Dedim Ve Bayağı Yenilere Geçtim :sırıtmak: Kankam Megiiii xD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mafyaların Toplantısına Şahitlik Ettim :o xD Deadpool Aralarında :o
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Arkada Hacı Murat Önde Kankam 71000 xD

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Megiiii Beni Tehdit Ediyodu :sırıtmak: (Söylemessen Öldürürüm) Sonra ee naber kanka :sırıtmak: Bu Arada Ben Nasılım :sırıtmak:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SokuSaki Yine Değişmiş Nickini :sırıtmak: NordTribe Gitti :sırıtmak:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Chata Bakınız Resimleri Çok Hızlı Çekiyorum :sırıtmak: Önceki Resmin Yazısı Hala Duruyor
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O.o.O Bu Kim Lan Arkasında Enderman Var Gözüne Bakmayın Gelir xD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ve Son Resimler Neesy Kankamın Yeni Skini (Yeni Nicki AgentYoung F1 De Çektiğim İcin Görünmüyor)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ve Son Resim :sırıtmak: Yüklemek 30 Dk Mi Aldı Hepsini Ayrıca Her Hafta 20 Resim Daha Yüklicem :)

Aman admin görmesin hileyi O.o