SonOyuncu'daki Yaptığım Uçak [Bide Modifiye Ettiğim 2 Airbus A380]

Uçaklar Güzel Mi?

• Hepsi Güzel

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hepsi Berbat

Kullanılan: 2 33.3%
  • Yarısı Güzel Yarısı Berbat

Kullanılan: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

KorhanOyunda

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar yılbaşından önce yani 31 Aralık 2014 tarihinde saat 3'ken filan yapmaya başlayıp saat 5'te biten bir uçak yapmıştım.
Uçak Emerald Air'e ait bir FC-23'tür.Zaten tek FC-23 uçağı Emerald Air'e ait.
FC-23 nedir diyorsanız:
FC-23 FlightCraft'a ait 42 yolcu taşıyabilen bir yolcu jetidir.Saatte hızı 500km'den fazla gitmektedir.FlightCraft ailesinin en küçük ama en hızlı uçaklarındandır.FlightCraft'ta Emerald Air'in kullandığı uçak firmasıdır.En popüler uçakları FC-23 FC-50 FC-25 ve FC-41 Bomber (Bombardıman Uçağı)'dır.
Resimler: (FC-23 ve üstünde taşıdığı FC-41 Bomber)

Bide 2 tane Airbus A380 uçağı yaptım.Aslında tam olarak ben yapmadım sadece görünümünü değiştirdim.Biri yolcu uçağı diğeri ise A380F uçağı yani kargo.Kargo uçağının içini boşaltmaya çalışıyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ankettende verebilirsiniz cevapları :)

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Geçen seneden beri bunu yapıyorsun ehehe
Ben beğenmedim, uçak havası yok :(

KorhanOyunda

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yo geçen sene yaptım zaten :D Konuyu bugün açtım.
Beğenmemiş olsan bile görüşün için teşekkürler.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bu arada, 200km ile giden uçak mı olur, uçak dediğin saatte 700km ile gitmez mi :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu arada, 200km ile giden uçak mı olur, uçak dediğin saatte 700km ile gitmez mi :(
Cessna serileri ve çoğu tek rotor uçak(turboprop olmayanlar*) 200km veya daha altında uçabilir yanlış yönlendirmeyin :(
Onun dışında Airbus serilerinin genelleri 0,8 Mach hızda uçarlar ve 500kmh stall hızına bile yetişemiyor :(
Konu açmadan önce wikiye bakmanı öneririm :(

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cessna serileri ve çoğu tek rotor uçak(turboprop olmayanlar*) 200km veya daha altında uçabilir yanlış yönlendirmeyin :(
Onun dışında Airbus serilerinin genelleri 0,8 Mach hızda uçarlar ve 500kmh stall hızına bile yetişemiyor :(
Evet. Cessna 182 Skylane en fazla saatte 276 kilometre hiz yapabiliyor. (Yanimda kitap var , kesin bilgi)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Zaten kesin bilgi demedim ki soru sordum ben :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Abim sagolsun pilottur kendileri. :)
Agaclara dusus :
Agaclara zorunlu inis yaparken motor 2 kez kapatildiktan sonra tekrar acilir ve agaclarin fazla olmadigi yerlere zorunlu inis yapilir.
2 YIL OLDU FAKAT HALA AKLIMDA :)
Askeri pilotmu ticari pilotmu ve birde ayrı bir kursla uçmak için gerekli lisanslar ve eğitimler alınabiliyormu :(
Onun için okul değişitmek istemiyorum ama istiyorumda :(

KorhanOyunda

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Airbus'un hızını yazmadım kardeşim FC-23 uçağının hızını yazdım görebildiysen.
Bu tek motorlu uçak değil 2 motorlu :)