SonOyuncu'ya Neler Gelmesini İstersiniz?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Bu Konuyu Sonoyuncu'da Neler İstediğimiz İçin Açtım(Minigamesler vb.)
Bu Konuyu benim açmam yanlış sayılır
@IRFN
@DonduranAtes
Gibi Kurucuları açsa daha mantıklı olurdu
Ama Konunun asıl amacı Sonoyuncuda olmasını istediğiniz Yeni Şeyler
Bu Konu belki onların ilgisini çeker ve istediklerimizi iletmemizde yardımcı olur
Ben Yeni minigamesler isterim şahsen Örneğin;
Splegg,SCB,Quake Gibi
Peki Ya Siz Ne İstersiniz

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Olduğunu biliyorum
Cahil Görme Çünkü Sonoyuncuya girişte linki var
Burada açmanın zararı ne kardeş[DOUBLEPOST=1412671882,1412671726][/DOUBLEPOST]O değil de Sonoyuncu bakıma mı girdi?
1/3000de şu an

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık SonOyuncu'nun yetkilileri orda takılıyor neredeyse hiç girmiyor diye biliyorum ondan o forumda destek bölümü var yaz oraya daha güzel cevaplar ve sonuçlar alabilirsin burda pek fazla sonuç alabilceğini sanmıyorum .

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ben Oyunculardan fikirler almak istiyorum belki DonduranAtes fln konuyu görür de yönlendirir fikirlerimiz

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
SurvivalGamesi 6 ay önce fln mcsg gibi yapıcağız dediler hala bekliyor creative de bence sıfırlanmalı 1 tane olmalı minigamesde senin söylediğin zor gibi zarara girerler

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Creative'de arsa satma var. Onu alacak para kimsede yok. Yazın öyleydi yani. Oraya daha güzel bir şeyler yapacağız demişti IRFN. Creative ortamı çok kötü bir şey yapsalar iyi olur.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
EULA'yı bilen varsa Bütün Vipler gitçek Sunucu çökmez mi ki?
Sponsor da zor

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SurvivalGamesi 6 ay önce fln mcsg gibi yapıcağız dediler hala bekliyor creative de bence sıfırlanmalı 1 tane olmalı minigamesde senin söylediğin zor gibi zarara girerler

hala bekleyen nedir anlamadım, Survivalgames 2 ay önce değiştirildi zaten[DOUBLEPOST=1412716182,1412716106][/DOUBLEPOST]
Creative'de arsa satma var. Onu alacak para kimsede yok. Yazın öyleydi yani. Oraya daha güzel bir şeyler yapacağız demişti IRFN. Creative ortamı çok kötü bir şey yapsalar iyi olur.

Sistem hazır paralar nasıl kazanılsın diye düşünüyuoruz. birçok şey düşündük ancak, oyuncular yan hesap açıp suistimal edicekler diye fikirlerimizden vazgeçtik.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
hala bekleyen nedir anlamadım, Survivalgames 2 ay önce değiştirildi zaten[DOUBLEPOST=1412716182,1412716106][/DOUBLEPOST]

Sistem hazır paralar nasıl kazanılsın diye düşünüyuoruz. birçok şey düşündük ancak, oyuncular yan hesap açıp suistimal edicekler diye fikirlerimizden vazgeçtik.
Mcsg gibi olması bekleniyor