Yaman
Yaman
- En iyi cevaplar
- 0
Tam bir tarih yok fakat az kaldı geliyoruz..Ne zaman açılacak?
Birde kendimizin oyunu olsun istedikHide'n'seek varken ne lüzum vardı :gg:
Tam bir tarih yok fakat az kaldı geliyoruz..Ne zaman açılacak?
Birde kendimizin oyunu olsun istedikHide'n'seek varken ne lüzum vardı :gg:
Teşekkürler yeni fikirler şimdiden bulundu bile yakında v.2 geliyorYaparsanız çok başarılı olabilir, zaten geliştirme sürecinde. İyi yapmanız ümidiyle...![]()
Teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağız."ebe" sayisinin fazla olmasi sadece oyunun cok cabuk bitmesine sebep olur max. 2 ebe ile baslamali oyun.
oyunu daha zevkli hale getirmek icin hiz 3-5 ve ziplama destegi 1-2 effect leri verilebilir.
ebe secilebilir degil rasgele olmali. oyun baslamadan secilip iki takimi farkli spawnlara aticak sekilde (ebe ler daha gec oyuna basliyabilir)
gorsellik bakimindan takimlar iki renge ayrilip takim rengine gore kafaya bir adet renkli block ve vicuda renkli zirh giydirilebilir.
son olarak bir extra olarakda oyun kazanma sayisi kaydedilip, mesela 3 el pespese sure bitene kadar kacabilen kisi 4. oyunda yakalandiginda 2 yerine 5 puan verebilir. renk olsrakda mesela takimlar kirmizi,mavi renkte ise o kisi yesil renk alabilir.
evet benden bu kadar aklima gelenler bunlar. bir developer icin yapilmasi cok zor olmayan gzl ayrintilar. bence yapabilirsinizkolay gelsin.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Teşekkürlerİsim çok başarılı hocam.
Orası süpriz olsunNe zaman açılacak?
Haklısın 10karakterbeniengelleyemezMerhaba, konuyu şimdi okudum, bana göre kısa süreli bir oyun olmuş, oyun başladıktan en geç 1-2 dakika içerisinde bitecek diye düşünüyorum, gerçi arenanın boyutuna göre bu değişebilir de.
Bu tür oyunlar bir süre oynandıktan sonra oyuncuları sıkıyor ve oyuncular oynamayı bırakıyor, oyun ölüyor ve sonunda da kaldırılıyor. Oyun Hide&Seek oyunundan daha az gelişmiş şu anki haliyle, dolayısıyla oyuna eğlence katmak amacıyla bir kaç özellik eklenmesi gerek diye düşünüyorum.
Bunlar ne olabilir; Örnek olarak her iki takıma da yüksek zıplama yeteneği (SonOyuncu'daki Jet gibi), skille sağ tıkladığında oyuncuyu yukarı, sol tıkladığında ileri fırlatacak bir item olabilir. Bu ve bunun gibi bir kaç özellik daha eklenirse oyun daha oynanabilir hale gelecektir, kaçanların yakalanma süresi uzayacaktır. Şu anki haliyle tüm oyuncuların koşu hızı eşit, Minecraft'ın oyun mekaniğinde bir oyuncu diğerini kolayca yakalayabilir.
Oyuncular tek tıklama ile yakalanmış sayılırsa yine kısa süreli olur, yakalayanlara keskinlik 4 kılıç, kaçanlara da knockback stick falan verilebilir. Böylece oyun daha zevkli hale gelir.
Ayrıca, 5 yakalayan 5 kaçan şeklinde olduğu zaman kaçanlara pek şans tanınmadığından oyun süresi yine de kısa olacaktır. Bunun yerine 2 yakalayan ile başlamak daha makul olur.
Dediğim gibi, oyun genel itibariyle Hide&Seek'e benziyor, ondan farklı kılan şey ise daha açık bir harita ve tüm oyuncuların açıkta olması olacaktır. Bu da yeni bir oyun demek. Oyuna H&S gibi ufak tefek şeyler eklerseniz, olur bu oyun.
Teşekkürler dikkate alacağımMerhaba, konuyu şimdi okudum, bana göre kısa süreli bir oyun olmuş, oyun başladıktan en geç 1-2 dakika içerisinde bitecek diye düşünüyorum, gerçi arenanın boyutuna göre bu değişebilir de.
Bu tür oyunlar bir süre oynandıktan sonra oyuncuları sıkıyor ve oyuncular oynamayı bırakıyor, oyun ölüyor ve sonunda da kaldırılıyor. Oyun Hide&Seek oyunundan daha az gelişmiş şu anki haliyle, dolayısıyla oyuna eğlence katmak amacıyla bir kaç özellik eklenmesi gerek diye düşünüyorum.
Bunlar ne olabilir; Örnek olarak her iki takıma da yüksek zıplama yeteneği (SonOyuncu'daki Jet gibi), skille sağ tıkladığında oyuncuyu yukarı, sol tıkladığında ileri fırlatacak bir item olabilir. Bu ve bunun gibi bir kaç özellik daha eklenirse oyun daha oynanabilir hale gelecektir, kaçanların yakalanma süresi uzayacaktır. Şu anki haliyle tüm oyuncuların koşu hızı eşit, Minecraft'ın oyun mekaniğinde bir oyuncu diğerini kolayca yakalayabilir.
Oyuncular tek tıklama ile yakalanmış sayılırsa yine kısa süreli olur, yakalayanlara keskinlik 4 kılıç, kaçanlara da knockback stick falan verilebilir. Böylece oyun daha zevkli hale gelir.
Ayrıca, 5 yakalayan 5 kaçan şeklinde olduğu zaman kaçanlara pek şans tanınmadığından oyun süresi yine de kısa olacaktır. Bunun yerine 2 yakalayan ile başlamak daha makul olur.
Dediğim gibi, oyun genel itibariyle Hide&Seek'e benziyor, ondan farklı kılan şey ise daha açık bir harita ve tüm oyuncuların açıkta olması olacaktır. Bu da yeni bir oyun demek. Oyuna H&S gibi ufak tefek şeyler eklerseniz, olur bu oyun.
Ekleme: Özellik eklenmesi iyi olur demiştim. Şimdi aklıma bir özellik daha geldi. Eğer düşünürseniz, 3-5 saniyelik görünmezlik özelliği (30-40 saniye soğuma süreli) özellik eklenebilir kovalananlar için.