Gercekten var byler bunlar ;
B*kcraft (1.5.2)
KriperCraft (1.6.4 surumunde gordum)
AnanCraft (1.5.2 " )
AsfaltCraft (1.7.2 " )
BeBeCraft (1.6.4 ")
HainCraft (1.7.2 ")
AGALARCRAFT (1.4.7 ")
CiddiOnlineCiraft (1.4.7 ")
NYCCraft (1.7.2 ")
EnderMenTrCraft (1.6.4 ")
VeteranWinnerCraft (1.7.2 ")
SekerKiraft (craft drgil kiraft yazmislar 1.4.7 ")
NitardoCraft (nitrado deil nitardo 1.6.4 ")
KakaCraft (1.5.2)
root cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Burasi reklam verme yeri değil güzel arkadaşım mesajini kaldirmani rica edeceğim.Minecraft Factions Server play.sungaming.org Serverine Girin Factions Server
*4 GB Ram
*32 Kişilik
*Gereği Kadar Eventler
*İlgili Adminler
*7/24 Online
*NİTRADO Güvencesi
* 1.7.2
zaten engellenmişBurasi reklam verme yeri değil güzel arkadaşım mesajini kaldirmani rica edeceğim.
Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!
Tapatalk tan göremiyorum k.b.zaten engellenmiş
Ah tapatalki ahTapatalk tan göremiyorum k.b.
Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!
INCICRAFT 2010-2012Klasik mlasik anlamam, hep aynı.
Craft kelimesi ile bir sorunum yok ki, açılan sunucularda sorunum var.Bana Craft kelimesiyle açılmış, türk serverlarının geleneği olan lapissiz, arsasız "BİR" tane sunucu yollayabilirmisin? İçerisinde Craft kelimesi olacak, ve tüm serverların konseptinden farklı olacak?
Yok değil mi? İşte bu yüzden Türk Serverlarının çoğunda oynamıyorum, konsept aynı hepsine. Para zorunlu,market olmazsa olmaz, arsasız yaşam mı olurmuş? İlla p4 set dizecem! mantığıyla hareket eden binlerce server var.
Bu yüzden eski serverları özlüyorum, videoyun'un serverını özlüyorum, Atom'un serverini özlüyorum, Craftoloji'yi özlüyorum!
Craftoloji'de "Craft" geçti değil mi? İstersen o serveri biraz araştır, "öyle server mi olur muş?" diyeceğinden eminim.
Ups bir yanlışlık var herhalde , candy craft ile sonoyuncu farklı hub serverleridir . Candy craft yöneticilerindendim ..Son oyuncunun ilk adı CandyCraft'tı