Sonu Craft'la Biten Saçma Sapan Sunucu İsimleri

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim kendi gördüğüm sonu craftla biten sunucular:
TürkünCraft
EmeraldCraft
PVPCraft
NitardoCraft (Nitardo ama nitrado değil :D )
CreeperCraft
GoogleCraft
İnciCraft (Uludağcılarındır kesin yada çakma incicilerin)
HungerCraft
EnderCraft
CreativeCraft
FatihCraft
PanpaCraft (LegendofAnatolianın dediği gibi ben de gördüm)
ChromeCraft
ÇubukCraft
HubCraft
SilverCraft
ArmyCraft
SkyCraft
NTCraft
AtatürkCraft
LiseliCraft
ve daha fazlası...
Hepsini de gördüm sunucu ararken.
TürkünCraft adlı sunucuda admin olmuştum zaten, sonu Craft'la bitmesine rağmen Lapis falan yoktu Hunger Games serveri idi, sonra sorunlar oldu kapandı.Yeniden açılması ile ilgili bir gelişme yok.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
TürkünCraft adlı sunucuda admin olmuştum zaten, sonu Craft'la bitmesine rağmen Lapis falan yoktu Hunger Games serveri idi, sonra sorunlar oldu kapandı.Yeniden açılması ile ilgili bir gelişme yok.
Çok oynamıştım orda :D
Katılıyorum bu senin bahsetiklerin hardcorede 2gün bile yaşayamazlar ilk gün daha gece olmadan geberirler :D
creeper kardeş warp hammadde ne taraftaydı?

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

1.5.2 de hep giriyodum ona sonra 1.6.2 çıktıktan sonra premiuma başladım ama türküncraft 1.6.2 ye güncellenmediği için bıraktım. Ama açılsa iyi olur bence iş yapar :D. O zamanları hatırladım hiç minecraft bilmiyodum sadece sizin sunucuyu oynuyodum. Tek kitim vardı o da boksör dü heralde. :D Anılarım depreşti.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Gençler kusura bakmayın ama, sonu "Craft" kelimesi ile biten tüm sunuculara karşıyım.

Craft kelimesi ile biten o kadar çok sunucu var ki? CarCurtCraft, xxbilmemneCraft XXCraftTR nedir bunlar abi? Az iyi olun, farklı olun.Değişik tip sunucular açmaya çalışın.Nedir o lapis kazma para market vs.

PhoneixCraft, AzrailCraft gördüm, anlarım tamam kafadan uydurulup sonuna craft getirilmiş sunucular elbette. AGALARCRAFT NEDİR?

Dolayısı ile sonu Craft ile biten tüm sunuculara iyi olsun kötü olsun karşıyım, türkiyede sunucu olarak çok yanlış işler yapılmakta, önüne gelen 9 yaşındaki insan annesinden babasından aldığı parayla server kurmaya çalışıyor.Türkiyede Faction mantığı yanlış, faction dediğin şeyde kaleler olur, sen gelip Faction serverda arsa satarsan olmaz bu işler.

Kısacası Türkiye bakımından bu tip sunucular sevilebilir, fakat dediğim tarz sunucu seven insanlar aranızda elbette vardır.Olanlar gelsin bana bi danışsın ^^
Aynen benim sunucu adım Mucosoft Sunucusu/Serveri. Öyle Craft filan eklemedim sonuna bana örnek alın:D