Sonunda beklediğimiz an geldi...

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence sadece PVP üzerine odaklanmaları kötü olmuş. Sonuçta 1.8 2014 sonbaharda çıktı (Bu da demektir ki neredeyse 1.5 yıl olmuş) 1.5 yılda sadece PVP gelişmiş. Oysa 1.7 ve 1.8'de çoğu şey değişmişti. Ama 1.7 neydi bee ilk çıktığı gün fazla heyecanlanmıştım :D Hatta hiç unutmam çıktığı tarihi 29 Ekim 2013 Mojang kıyak yapmış Cumhuriyet Bayramı diye :D

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence sadece PVP üzerine odaklanmaları kötü olmuş. Sonuçta 1.8 2014 sonbaharda çıktı (Bu da demektir ki neredeyse 1.5 yıl olmuş) 1.5 yılda sadece PVP gelişmiş. Oysa 1.7 ve 1.8'de çoğu şey değişmişti. Ama 1.7 neydi bee ilk çıktığı gün fazla heyecanlanmıştım :D Hatta hiç unutmam çıktığı tarihi 29 Ekim 2013 Mojang kıyak yapmış Cumhuriyet Bayramı diye :D
ıııı öncelikle pvp alanındada çok büyük güncellemeler olduda sadece pvp demek çok kötü olur buna pvpden ziyade daha pek çok yenilik var kral yenilik gibi bir şey bu 1.7 adındanda anlaşılabileceği gibi changed the world yani dünya geliştirmesi çok güzel bir yenilik olduğunu biliyorum baya baya iyiydi ama kardeşim sen 1.9 u fazla küçülttün 1.7 sadece dünya geliştirmesi değildi ayrıca sırf adından dolayı yorumlamayalım lütfen :D

chorus plant çok işe yarıyor ?
evet çok işe yarıyor blok yapmada , ışınlanmada yeni dekorlarda bu yeterde artar :D

Son düzenleme:

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OrangeLemon senin gibi vel€tler niye bu foruma kayıt olabiliyor hala anlamış değilim.
Şu foruma AntiVel€t yükleyemediler gittiler yaw.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
OrangeLemon senin gibi vel€tler niye bu foruma kayıt olabiliyor hala anlamış değilim.
İlk önce terbiyeni takın bücür dediğin senin abin yaşında minecraft 2.0 diyosan evet o çıkacak ama youtubeda saçma salak c4d ile yapılmış minecraft 2 trailerları var onları diyosan sallama

EfePvp1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Süper! Artık googlea "Minecraft 1.8x Sunucuları" diye yazmamıza gerek yok umuyorum :)
Artık "Minecraft 1.9 Sunucuları" yazabiliriz :)

Rapor edildi.