Sonvita | Fly Gun Wars / Harita Deneme !

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba İnsanlık "Merhaba Millet"
Çok kısa sürede bir minigame haritası denemesi yaptım sadece bir bakın diye paylaştım eğer iyi gidiyorsa devam edeceğim ve alacağım takım ile devam edeceğiz "Sonvita" - . Shaderliler ölsün default pack"den selamlar ... .

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Server guzel olacaga benziyor da, senin serverler uzun vadeli olmuyor yahu.. Basliyoruz, emekler gidiyor, insanhpn guveni sarsiliyor tabi.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devam etmemenizi tavsiye ederim silip World Painter İle En Baştan Yapmaya Başlayın Konsept Belirleyin İki Üç Block Farklı Olsa Anlıyıcağımda Çoğu Block Farklı birbirinden bu göz kirliliği yapıyor ayrıca sen oyuncu olsan bu kadar dar alanda oynamak istermiydin ? Tavsiyem Buz , Obsidyen Ve Arada Kar Kullanırsan Güzel Durur Etrafına da Güzel Uzay Araçları Yaparsan 4/4 Olur[DOUBLEPOST=1418314999,1418314851][/DOUBLEPOST]Birde Pluginlerle Aran Varsa Tavsiyem Var Uzayda Geçicek Yüksek İhtimal , Slow Etkisi Koy Ve Jump Etkisi Koy Hem Ağırlaşıp Hemde Yüksek zıplıyıcaklar Yerçekimsiz alana bence uyar.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devam etmemenizi tavsiye ederim silip World Painter İle En Baştan Yapmaya Başlayın Konsept Belirleyin İki Üç Block Farklı Olsa Anlıyıcağımda Çoğu Block Farklı birbirinden bu göz kirliliği yapıyor ayrıca sen oyuncu olsan bu kadar dar alanda oynamak istermiydin ? Tavsiyem Buz , Obsidyen Ve Arada Kar Kullanırsan Güzel Durur Etrafına da Güzel Uzay Araçları Yaparsan 4/4 Olur[DOUBLEPOST=1418314999,1418314851][/DOUBLEPOST]Birde Pluginlerle Aran Varsa Tavsiyem Var Uzayda Geçicek Yüksek İhtimal , Slow Etkisi Koy Ve Jump Etkisi Koy Hem Ağırlaşıp Hemde Yüksek zıplıyıcaklar Yerçekimsiz alana bence uyar.
Orası oyun alanı değil lobi.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bazı fotoğraflar oyun alanından ancak bende oyuncu olarak oynadım pek tavsiye etmiyorum çok karmaşık beynin allak bullak oluyor çok tehlikeli bende "Ada" haritası yaptım basit bir ada sadece çok zevkli oluyor.