[Soru]*CPU Darboğazda

GevezeOyuncuNW

play.gevezeoyuncu.com 1.11.2
En iyi cevaplar
0
Selamlar değerli forum takipçileri.

CPU neden böyle oluyor herhangi bir çözümü var mı?
Yoksa bu normal bir şey mi?
CPU ÖZELLİKLERİ

Intel® Xeon 6x
X5670 & E5620

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Makinede kaç tane sunucu çalışıyor? Ne kadar oyuncuya, plugine ve haritaya sahipsin? Performans sorunun var mı?

GevezeOyuncuNW

En iyi cevaplar
0
Makinede kaç tane sunucu çalışıyor? Ne kadar oyuncuya, plugine ve haritaya sahipsin? Performans sorunun var mı?
BungeeCord
ÇakmaLobi
Lobi
Skyblock= 44 Plugin
Faction= 48 Plugin
+35 Kişiye böyle oluyor.
Performans açısından bir sıkıntı yok CPU darboğaza girince Skyblock TPS düşüyor.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BungeeCord
ÇakmaLobi
Lobi
Skyblock= 44 Plugin
Faction= 48 Plugin
+35 Kişiye böyle oluyor.
Performans açısından bir sıkıntı yok CPU darboğaza girince Skyblock TPS düşüyor.
Dostum Rabisu sanırım hostingin ?

BungeeCord
ÇakmaLobi
Lobi
Skyblock= 44 Plugin
Faction= 48 Plugin
+35 Kişiye böyle oluyor.
Sunucuna Geldim Baktım Groupmanager yok pex var beğendim açıkçası şöyle diyeyim plugin listende essentialsprotect ve essentialsantibuild varsa sil gereksizler skyblock için zaten lagı çoğunlukta tps çoğunlukla essentialstan düşüyor daha sonrasında hala lag devam ediyorsa hosting firmanızdan sunucunuzu centos olarak değiştirmesini isteyin (Rabisu iseniz 15 dakika içerisinde centos kurulumu bitiriliyor) onun dışında lag hala devam ederse bazı sunucuları kapatın birde öyle deneyin tps düşüyormu diye.

BungeeCord
ÇakmaLobi
Lobi
Skyblock= 44 Plugin
Faction= 48 Plugin
+35 Kişiye böyle oluyor.
Ayrıca Paperspigot kullan timings sonuçlarını yolla kontrol edeyim adaya huni sınırı olarak 200 getir ve çok fazla hunisi olanları kır

GevezeOyuncuNW

En iyi cevaplar
0
Dostum Rabisu sanırım hostingin ?

Sunucuna Geldim Baktım Groupmanager yok pex var beğendim açıkçası şöyle diyeyim plugin listende essentialsprotect ve essentialsantibuild varsa sil gereksizler skyblock için zaten lagı çoğunlukta tps çoğunlukla essentialstan düşüyor daha sonrasında hala lag devam ediyorsa hosting firmanızdan sunucunuzu centos olarak değiştirmesini isteyin (Rabisu iseniz 15 dakika içerisinde centos kurulumu bitiriliyor) onun dışında lag hala devam ederse bazı sunucuları kapatın birde öyle deneyin tps düşüyormu diye.

Ayrıca Paperspigot kullan timings sonuçlarını yolla kontrol edeyim adaya huni sınırı olarak 200 getir ve çok fazla hunisi olanları kır
PaperSpigot geçmeyi düşünüyoruz.
Huni sınırı 100 normalde 75'ti fakat 100 yaptık.
PvP sunucumuzu bu sebepten dolayı kapattık.
Centos fikirini değerlendirecez.
Yardım ve önerilerin için teşekkürler.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
BungeeCord
ÇakmaLobi
Lobi
Skyblock= 44 Plugin
Faction= 48 Plugin
+35 Kişiye böyle oluyor.
İşlemcinin ne olduğunu çözebilmiş değilim... 2 tane mi işlemci var? 12 tane mi? 6 tane mi? PaperSpigot geçmek çok bir avantaj sağlamayacaktır. Eğer işlemcinin multi-thread skoru 8000 üstü bir değerde değilse bunu yaşaman normal diyebilirim. Bir makine üzerinde bu kadar sunucu açmamalısın.