Nerede hata yapmışım zahmet olmazsa bakabilir misiniz?testfor @p {Inventory:[{Slot:0b,id:"minecraft:#item#",Count:[HASHTAG]#item[/HASHTAG] sayısı#b,tag:{display:{Name:"[HASHTAG]#itemin[/HASHTAG] ismi#"}}}]}
bu 1.slottakini bulur
testfor @p {Inventory:[{Slot:1b,id:"minecraft:#item#",Count:[HASHTAG]#item[/HASHTAG] sayısı#b,tag:{display:{Name:"[HASHTAG]#itemin[/HASHTAG] ismi#"}}}]}
bu da 2. slottakini
testfor @p {Inventory:[{Slot:8b,id:"minecraft:#item#",Count:[HASHTAG]#item[/HASHTAG] sayısı#b,tag:{display:{Name:"[HASHTAG]#itemin[/HASHTAG] ismi#"}}}]}
bu da en son slotunu bulur
testfor @p {SelectedItemSlot:0,Inventory:[{Slot:8b,id:"minecraft:#item#",Count:[HASHTAG]#item[/HASHTAG] sayısı#b,tag:{display:{Name:"[HASHTAG]#itemin[/HASHTAG] ismi#"}}}]}
bu da slot seçiliyse ve item 1. slottaysa bulur
# içindekileri sen belirle
Enfalx gerekli veri yapısıyla eşleşmedi diyor.evet slot0b 1. slot
ve düzelttim için rahat olsun
,tag:{display:{Name:"filled_map"}} kısmını sil o kısmı eğer itemine bir ad vermek istersen koymuştumEnfalx gerekli veri yapısıyla eşleşmedi diyor.
Kodu şöyle yazdım: testfor @a {SelectedItemSlot:0,Inventory:[{Slot:0b,id:"filled_map",Count:1b,tag:{display:{Name:"filled_map"}}}]}
Çok uğraştırıyorum ancak testfor @a {SelectedItemSlot:0,Inventory:[{Slot:0b,id:"filled_map",Count:1b}]} şeklinde de olmuyor.Ben nerede hata yapıyorum yoksa minecraft mı bana gıcık???,tag:{display:{Name:"filled_map"}} kısmını sil o kısmı eğer itemine bir ad vermek istersen koymuştum
mesela o haritanın ismi "yol gösterici" olsaydı ,tag:{display:{Name:"yol gösterici"}} yazabilirdin