[SORU]Eski olan Pluginler, Yeni Server versiyon' a nasıl Restore,Update edilir?

Eski Pluginleri Restore edip Kullanmak sizce Faydalı olmaz mı?

• Evet, Faydalı olacağına inanıyorum.

• Hayır, Eskilerin eskide kalmasının bir nedeni vardır diye düşünüyorum.

• Ben AssetGroup Arkadaşımızı çok seviyorum *

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Selam, Arkadaşlar;
Başlıkta belirttiğim gibi Arşivimde kalan bir kaç değerli Plugin' im var lakin Editörleri bayağıdır Güncelleme Yapmadığı için Kullanılmaz hale geliyor, Dolayısıyla Muhtemelen Pluginleri, Eski Versiyondan, Yeni Versiyona Geçiş yaptıra bileceğime inanıyorum. Deneyip Başaran Arkadaşımızın Bilgisini sunmasını Rica ediyorum. Kişisel olarak bilgi vermek isterse Forum Üzerinden Kullanıcı Adıma ait olan AssetGroup Tabiri ile Özel Mesaj yolu olarak ta Detaylıca anlatabilir. Benim için Önemli Bilgi, Arkadaşlar Esirgememenizi Rica eder, Şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum..

Hayırlı Bayramlar..
AssetGroup™

AssetGroup

En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey yapamazsın.
Ben yapabileceğime inanıyorum. Genellikle gördüğüm bazı çalışmayan pluginlerin Farklı serverlarda çalıştığını görmekteyim. Ayrıca Arşivimde bulunan bazı pluginleri editör haricinde manuel olarak güncellenmiş versiyonunu Anomim bir hesap paylaşmış ve kullandığımda olmuştur.

Öle olmuyor işte ama o plugini 1.8'e yeniden kodlayabilirsin.
Yeniden Kodlama derken?
Sıfırdan olarak mı veya içindeki Kod dizinlerini yeni versiyona Güncellemektenmi konuşuyoruz?

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yapabileceğime inanıyorum. Genellikle gördüğüm bazı çalışmayan pluginlerin Farklı serverlarda çalıştığını görmekteyim. Ayrıca Arşivimde bulunan bazı pluginleri editör haricinde manuel olarak güncellenmiş versiyonunu Anomim bir hesap paylaşmış ve kullandığımda olmuştur.
Source kodlarına bakarak yeniden yapabilirsin ama java bilmiyosan yok hiçbir şansın yok.

En uygun şekilde 1.8'e güncellemeyi söylüyorum ama herkesin öle source kodlarını paylaşcağını sanmıyorum mod yapımcıları paylaşıyor oda addons yapmaları için.

AssetGroup

En iyi cevaplar
0
Source kodlarına bakarak yeniden yapabilirsin ama java bilmiyosan yok hiçbir şansın yok.
Kodlama Mantığım ve Düzenim vardır. Lakin nasıl bir yöntem ile yapacağımı araştırmak tayım. Direk Source içine girdiğimde sadece oradaki kitaptan çekilen tanımlı kodları oraya yansıtmakla olur mu diyede düşünmekteyim Lakin sadece o yöntemle bitmiyor sanırım

Dediğin gibi her Sourcede Geçerli olmuyor Gift Sourceler var lakin gerisi bize bırakılmış oluyor net üzeri tutorials baktığımda ilk kendi dizinlerini yazıp öbür sourceleri kopyaladıklarını görüyorum

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
jd gui ile kodlarını eclipse'e aktar ve istediğin bir craftbukkit yada spigot sürümünü entegre et hata çizgilerini düzelt, genelde hatalar import'la alakalı olur şanşlıysan tabii :p