Denedim ama İlk Komut bloğu bir kere enerji veriyor.Bende öyle yapmaya çalıştım fakat olmadı ama şu kod üzerinde oynayıp belki yapabilirisin :
testfor @a[gamemode=1,gamemode=0] diğer c.block gamemode 2 @a
işte sorun bu düzeltip yapabilirsin belki diye verdim koduDenedim ama İlk Komut bloğu bir kere enerji veriyor.
Chatte hep gamemode yazısı gelir böyle.Anlıyorum comnand block al sonra otomatik kızıltaş yenileyici yap ondaba /gamemode 2 @a yaz
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
/gamerule comnand blocklu bir şey vardı onu kapatınca yazı gelmiyorChatte hep gamemode yazısı gelir böyle.
Geliyor/gamerule comnand blocklu bir şey vardı onu kapatınca yazı gelmiyor
Biz bilmiyorduk o komutu zaten. Teşekkürler yararlı bilgi ://///////gamerule comnand blocklu bir şey vardı onu kapatınca yazı gelmiyor
command block bir kere enerji veriyor ve öyle kalıyorClock yap birinci k.block testfor @a[m=1] ikinci k.block gamemode 2 @a[m=1]
Hangi tür clock yapıyorsun büyük ihtimal clockla alakalı.command block bir kere enerji veriyor ve öyle kalıyor
Yada direkClock Yap. Clock Yapımı İçin (Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.)
2 Tane Command Block Koy.
Command Blockların Aralarına Redstone Karşılaştırcısı (Comperator)
Clocku 1. Command Block'a Bağla.
1. Command Bloğa Şunu Yaz;
2. Command Bloğa Şunu Yaz;Kod:testfor @a[gamemode = 1,gamemode=0]
Kod:gamemode 2 @a
/gamemode 2 @[m=1]
/gamemode 2 @a[m=0]
çalışmadıClock Yap. Clock Yapımı İçin (Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.)
2 Tane Command Block Koy.
Command Blockların Aralarına Redstone Karşılaştırcısı (Comperator)
Clocku 1. Command Block'a Bağla.
1. Command Bloğa Şunu Yaz;
2. Command Bloğa Şunu Yaz;Kod:testfor @a[gamemode = 1,gamemode=0]
Kod:gamemode 2 @a