[Soru]GroupManager Skript Desteği

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Öncelikle Sorum Olacaktı:
GroupManager'de Skript Desteği Varmı? Yani "/mangaddv Kurucu suffix {level.%player%}" Çalışırmı?

Demek İstediğim Skript'te Oluşturduğumuz Bir Değeri GroupManagerde Gösterebilirmiyiz?

Yardım Edeceklere Şimdiden Teşekkürler :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
execute console command "/mangaddv Kurucu suffix %{level.%player%}%"
Bu satırdaki %{level.%player%}% kısmı her pluginde algılanır.Açıklasam yanlış olacak :(
Bunu variable değil variable'nin değeri olarak alıyor, eğer %{level.%player%}% "a" ise orada %{level.%player%}% geçmez a geçer, %{level.%player%}% olduğundan habersizdir :( gibi

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçer Ama Şöyle Geçer {level.%player%} değilde %{level.%player%}% diye geçer. Ama o {level.%player%} değeri sayılı olmak zorunda (diye biliyorum) yani set {level.%player%} to 1 yaptık daha sonrada execute console command "/mangaddv Kurucu suffix %{level.%player%}%" yapılırsa suffix'i 1 olur umarım anlatabilmişimdir :) (denemiştimde yazılı olarak denemedim sayısal olarak denedim) daha sonrada add 1 to {level.%player%} felan yaparsın attırırsın ki amacın da o dur muhtemelen :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Geçer Ama Şöyle Geçer {level.%player%} değilde %{level.%player%}% diye geçer. Ama o {level.%player%} değeri sayılı olmak zorunda (diye biliyorum) yani set {level.%player%} to 1 yaptık daha sonrada execute console command "/mangaddv Kurucu suffix %{level.%player%}%" yapılırsa suffix'i 1 olur umarım anlatabilmişimdir :) (denemiştimde yazılı olarak denemedim sayısal olarak denedim) daha sonrada add 1 to {level.%player%} felan yaparsın attırırsın ki amacın da o dur muhtemelen :)
Stringler de geçiyor
set {level.%player%} to "abc1" gibi ^^

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bunu Bilmiyordum :ha: Stringlerde Sadece Rakam Kullanılmıyor muydu ?
set {değişken} to 1 dersen javadaki anlamı şunun gibi bir şey olur;
Int degisken = 1;
Stringlerdeyse tamamen farklı, skriptte stringler sadece yazıdır onlardan sadece yazı çekebilirsin, direk olarak kullanamazsın,Java'daki halini bilmiyorum tam ama sanırım şöyle Stringlerin;
String degisken = "abc1"; (doğru mu @IRFN <-<)
" işareti koymadan yaparsan sadece rakam yapabilirsin.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Malesef Olmadı "%{level.%player%}% JunD" olarak gözüktü Chatte

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
imkanı yok :/ send "%{leve.%player%} JunD" to player ? deneyin ? (Chata Normal Yazmakla Olmaz send message gibi komutlar kullanmanız gerekmekte